Vilkår

 


 

Under forløb (dette gælder udelukkende 6 ugers- eller personlig træningforløb)

Step by step 

Efter en personlig samtale tilsender jeg dig et detaljeret skema som du fylder og sender retur. Disse oplysninger, målsætning, forventninger og ambitioner - bruger jeg til at udarbejde dine programmer. 

Herefter opretter jeg vores facebookgruppe hvor du hver fredag kl 14.00, senest, opdatere med vægt og formbilleder. 

Vi aftaler eventuelle træningsdage og tider som passer dig

I vores første møde måler jeg dig med målebånd og tager formbilleder, dette gør jeg også når vi afslutter forløbet. 

Du har 24timers kommunikation med mig på facebook. - ingen spørgsmål er for små og skriv endelig også de dage hvor du har brug for ekstra motivation. 

 

Aflysningspolitik

Reglen at aflysning skal ske senest aftenen før, og ved aflysning senere end dette opkræves fuldt beløb for en PT-time. Sygdom og uheldigheder kan opstå. 

 

Betaling

Alle mine priser er inklusiv moms og afregnes med en tilsendt faktura pr. mail. Ved bestilling af et forløb eller personlig træning efter en personlig samtale med mig inden, vil din fortrydelsesret bortfalde, da mit arbejde allerede påbegyndes. Alle forløber opkræves deres fulde beløb og der er ingen mulighed for modregning hvis kunden ikke ønsker at bruge forløbets fulde længde.

Der vil altid være mulighed for at opdele betalingen i rater efter aftale.

 

Lokation

Al træning, screening og samtaler foregå hos:

Vesterbronx Gym
Vesterbrogade 76
1620 Kbh V.

 

 

Vilkår  100% online 

 

 • Oprettelse - Oprettelsesgebyr på 1199kr. betales ved opstart en enkel gang sammen med abonnement på 549kr., herefter koster det 549kr. pr måned. Minimum bindingsperiode er på 3mdr. 
 • Feedback - Modtager jeg ikke opdateringsskema retur inden søndag kl 24.00 bortfalder din ret til feedback den uge. 
 • Svartid - Alle mails besvares indenfor 24 timer i hverdage. 
 • Begrænsninger - Dette forløb giver ikke adgang til personlig samtale, alt kommunikation sker pr. mail.
 • Programmerne er tilpasset og ikke skræddersyet den enkelte.
 • 1-til-1 personlig træning - Mulighed for tilkøb af personlig træning for 999 kr. pr gang (normalt 1200kr.).
 • Ansvar - Al træning foregår på eget ansvar.
 • Allergier og stofskifte sygdomme m.m. - Der tages ikke højde for specifikke allergier, modkrav som vegansk el lign., hormonelle- eller andre sygdomme. Dog vil madvarer kunne erstattes med andre madvarer. Ønskes et personligt online forløb, anbefales 6 ugers online forløbet.
 • Kommunikation - Alle mails besvares indenfor 24 timer hverdage.
 • Opsigelse - Opsigelse af abonnement skal ske via link som findes i velkomstmail, opsigelse er på 1 mdr. + en løbende mdr. forløber tegnet mellem 1 marts - 1 maj 2018 har en bindingperiode på min. 3mdr. Ønskes ophøret af samarbejde inden bindingsperiode vil der opkræves 3999kr for programmer. 
 • Nyt program hver 8. uge, du får tilsendt et spørgeskema. Efter jeg har modtaget dette har jeg 5 hverdag til at lave dig et nyt program. Dog modtager du ikke eller har rettet til et nyt træningsprogram i en opsigelsesperiode
 • Prisstigning vil ske med 2 måneders varsel således at du har mulighed for at opsige forløbet hvis du ikke ønsker at fortsætte
 • Det månedlige beløb bliver trukket automatisk over PBS, bliver betalingen afvist efter 3 gange vil der blive lagt rykkergebyr på, på 249kr - herefter har personen 10 dage til at betale eller kommer der yderligere rykkergebyr på 249kr og denne procedure gentages indtil fakturaen er betalt.  

 

ANDET 

Kost- og træningsprogrammer og Facebook forløber

Online forløb på facebook pr. uge: 999kr

Kostplan: 3000kr

Træningsprogram: 3000kr

1x personlig træningstime : 1200kr