Vilkår

 

Under forløb (dette gælder udelukkende 6 ugers- eller personlig træningforløb)

Når du er under forløb eller anden fast personlig træning hos mig, starter vi med en indledende samtaler, hvor målsætninger og forventninger afstemmes. Herefter oprettes der en hemmelig gruppe i Facebook til dine ugentlige opdateringer, samt du kan bruge den til de spørgsmål du måtte have 24 timer i døgnet.

Denne gruppe er kun delt mellem dig, mig og min assistent, og ALLE mine klienter har en sådan hemmelig gruppe.

Hver uge skal du lægge kropsbilleder og vægt op og ca hver 6. uge kropsmål i cm. Gruppen er til for at jeg kan holde øje med din udvikling, indstille dine programmer således at vi sammen har de bedste forudsætninger for at du opnår resultater.

Da gruppen er i Facebook, har du således også mulighed for at skrive til mig ubegrænset med spørgsmål og jeg bestræber mig altid på at besvare spørgsmål indenfor få timer.

Desuden bliver du knyttet til den fælles CW piger-gruppe, hvor du aktivt eller passivt kan deltage i samtaler og aktiviteter med de andre piger, som er i forløb.

 

Aflysningspolitik

Da jeg har mange piger i forløb, og jeg samtidig gerne vil opretholde evnen til at kunne være der så meget som muligt for alle, har jeg af samme grund måtte se mig nødsaget til at lave en aflysningspolitik omkring mine PT-timer.

Således hedder reglen at aflysning skal ske senest aftenen før, og ved aflysning senere end dette opkræves fuldt beløb for en PT-time. Mine timer bookes hurtigt op, og nogle ses jeg oftere med end andre i ugen/måneden. Der skal være plads til, at alle kan få deres ønske om PT opfyldt, og derfor stiller jeg krav til at man ikke booker mig uden at vide at man også er dedikeret nok til at møde op. Der kan være mange grunde til, at man bliver nødt til pludseligt at aflyse, men jeg ønsker alligevel at udvise at ‘spontane’ aflysninger ikke tolereres, da timen kunne være gå til en anden pige.  

 

Betaling

Alle mine priser er inklusiv moms og afregnes med en tilsendt faktura pr. mail. Ved bestilling af et forløb eller personlig træning efter en personlig samtale med mig inden, vil din fortrydelsesret bortfalde, da mit arbejde allerede påbegyndes. Alle forløber opkræves deres fulde beløb og der er ingen mulighed for modregning hvis kunden ikke ønsker at bruge forløbets fulde længde.

Der vil altid være mulighed for at opdele betalingen i rater efter aftale.

 

Lokation

Al træning, screening og samtaler foregå hos:

Vesterbronx Gym
Vesterbrogade 76
1620 Kbh V.

Vilkår og betingelser for 100% online forløb

 

  • Oprettelse - Oprettelsesgebyr på 1199kr. betales ved opstart en enkel gang sammen med abonnement på 549kr., herefter koster det 549kr. pr måned. Dette kan ikke refunderes. 
  • Feedback - Modtager jeg ikke opdateringsskema retur inden søndag kl 24.00 bortfalder din ret til feedback den uge. 
  • Svartid - Alle mails besvares indenfor 48 timer.
  • Begrænsninger - Dette forløb giver ikke adgang til personlig samtale, og alt kommunikation sker pr. mail.
  • Programmerne er tilpasset og ikke skræddersyet den enkelte
  • 1-til-1 personlig træning - Mulighed for tilkøb af personlig træning for 999 kr. pr gang. (normalt 1200kr.)
  • Ansvar - Al træning foregår på eget ansvar.
  • Allergier og stofskifte sygdomme m.m. - Der tages ikke højde for specifikke allergier eller hormonelle eller andre sygdomme. Dog vil madvare kunne erstattes med andre madvare. ønskes et personligt online forløb anbefales 6 ugers online forløbet.
  • Kommunikation - alle mails besvares indenfor 48 timer.
  • Opsigelse - opsigelse af abonnement skal ske som anvist pr mail, opsigelse er på 1 mdr + en løbende. opsigelse sker via udfyldelse af opsigelsesformular.
 


Kost- og træningsprogrammer

Jeg sælger ikke enkelte kost eller træningsprogrammer. Dette skyldes at jeg er meget resultatorienteret og ønsker at følge de klienter som har fået udarbejdet programmer af mig. Kun på denne måde kan jeg holde min høje standart og nogle gode resultater på mine klienteres vegne.