2.jpg

Velkommen til mit sunde univers

Hej!

Jeg hedder Camille Wagner – Jeg er personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør. Jeg er tidligere bodyfitnessatlet, og jeg har selv dyrket styrketræning i mange år. Jeg har skabt CW Training, fordi jeg gerne vil videregive min kærlighed til det sunde liv – med træning der tager udgangspunkt i din livsrytme og med enkle kostplaner uden regler og forbud.

Balance er et nøgleord i mit arbejde med dig. Balance mellem træning og fritid og balance mellem sundhed og nydelse. Jeg er her nemlig for at hjælpe dig nå dine mål – og det sker ikke, hvis ikke der er respekt for dit liv. Det skal være en positiv oplevelse at vælge et sundt liv.


Sundhed er individuelt

Vi bliver konstant bombarderet med mere eller mindre lødige informationer om, hvad sundhed egentlig er. Forskerne blive hele tiden klogere, og det kan være svært at holde trit med udviklingen. Den ene dag kan medierne fortælle, at noget er det rene gift for dig – den næste dag er det pludselig det bedste, du kan gøre for din krop. Og på de sociale medier deler familie, venner og kolleger hjemmebagte filosofier og ideer om, hvad der give vægttab, booste muskelopbygningen eller sætte fut i forbrændingen.

 

Alt i alt oplever du sikkert en uendelig strøm af viden, der forvirrer mere, end den gavner.

 

Jeg har selv været med på den ene kost- og træningsbølge efter den anden. Der var low-carb og højintensitetstræning. I en lang årrække var kulhydrater bandlyst i min kost, samtidig med at jeg styre udenom fedtet og fyldte motionstiden med dødssyg cardio-træning. Alligevel opnåede jeg aldrig den krop, jeg stræbte efter. Jeg ville være tonet, opstrammet og sund – men i virkeligheden var jeg alt for tynd og min krop nærmest skrællet. Og jeg var alt andet end sund.

 

Derfor besluttede jeg mig for at uddanne mig selv i træning og kost. Jeg ville vide, hvordan de to ting påvirker hinanden, og hvordan vi får det bedste ud af begge dele.

 

Jeg begyndte at dyrke styrketræning mere intenst, og jeg omlagde min kost, så den blev mere varieret. Der blev plads til både kulhydrater, protein og fedt – for jeg lærte, at vi har brug for det hele. Og pludselig kom resultaterne! Jeg blev stærk, min krop blev strammet op, jeg fik en rund numse og en markeret mave. Der skulle flere kalorier og flere tunge løft til. Rigtigt tunge løft.

 

Min personlige rejse har formet min sundhedsfilosofi: Sundhed er at leve et liv, hvor du er glad, føler dig godt tilpas i din krop og kan mærke, at krop og sind er i sync. Men vigtigst af alt har jeg lært, at sundhed er individuelt, for vores behov, tid og personlige ressourcer er forskellige. Det er derfor, jeg tilbyder individuelle trænings- og kostprogrammer. Når det gælder et sundt liv, er der ikke noget, der hedder ‘one size’!


“Aldrig har jeg været mere tilfreds og glad for en coach som Camille. Hun er der i de gode og svære tider, så man står aldrig alene. Jeg er så lykkelig for mit resultat, og det hele har været en kæmpe succes. Superskøn madplan og træningsprogram, som alle kan være med på – Camille er helt klart en, jeg vil anbefale til alle, som står med samme ønske om en strammere krop eller et vægttab!”
— Cecilie
“Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at tage et forløb hos dig. Mit syn på mad har ændret sig rigtig meget. Førhen fik jeg utrolig dårlig samvittighed hvis jeg spiste noget ‘usundt’. Det kunne få mig til at holde helt op med at spise dagen efter. Sådan har jeg det ikke længere, bare jeg ved jeg har kalorierne til det.
Jeg har fået nogle gode redskaber og fundet ud af hvad der skal til for at opnå mit mål, hvilket har gjort at jeg er blevet tryg ved at fortsætte på egen hånd.”
— Anja

Blik klogere på Camille Wagners opskrift på det sunde liv