Helt ligeglad var jeg alligevel ikke og faldt en aften over Camilles Instagram profil. Der var et godt tilbud på et online forløb og jeg tænkte: “det er sgu nu eller aldrig”. Jeg tilmeldte mig og fik et ærligt og uddybende svar fra Camille med kostplan og træningsplan.
- Ditte
Efter 2 meget stressende år og en graviditet med bækkensmerter og kvalme stort set hele graviditeten igennem, begyndte det at vise sig på kroppen, og jeg blev et eller andet sted også ligeglad.
- Lisa
Planerne var rigtig gode og for en som mig, der ikke er vildt erfaren i fitness, var det nogle gode og overkommelige øvelser. Der var ikke meget kommunikation, da det var online, men de gange, hvor jeg skrev til Camille, svarede hun nærmest med det samme. Hun er ærlig, realistisk, positiv og imødekommende. Hun er virkelig rar at snakke/skrive med og det føles som om man snakker med en veninde, hvilket er SÅ skønt, når man i forvejen blotter sig selv meget overfor en person man ikke kender.
- Lene
Forløbet har givet mig dét, jeg i lang tid havde savnet; magten over eget liv igen. Jeg fik en forståelse for mad og portioner samtidig med at alt var tilladt - bare indenfor rimelighedens grænse. Jeg har på 5 uger tabt mig 5 kg og kan se og føle en kæmpe forskel!
- Signe
Jeg vil anbefale alle, der har et behov for et skub bagi, at kontakte Camille og har allerede anbefalet det til flere af mine bekendte.

- Beinta
IMG_0854.PNG
Kære Camille
Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at tage et forløb hos dig. Mit syn på mad har ændret sig rigtig meget. Førhen fik jeg utrolig dårlig samvittighed hvis jeg spiste noget “usundt”. Det kunne få mig til at holde helt op med at spise dagen efter. Sådan har jeg det ikke længere, bare jeg ved jeg har kalorierne til det.
Jeg har fået nogle gode redskaber og fundet ud af hvad der skal til for at opnå mit mål, hvilket har gjort at jeg er blevet tryg ved at fortsætte på egen hånd.
- Anja
Hej Camille,
Jeg har været i Camilles online forløb januar til juli 2018 og jeg har været så tilfreds med mit forløb! Hun har lært mig at det er helt okay at spise lidt usundt en gang i mellem og så tilbage til træning og kostplan. Jeg startet hos Camille lidt efter jeg var gået ned med stress og sygemeldt fra arbejdet, jeg har igennem mit forløb haft mange ‘tvangs’ tanker omkring mad og kalorier, og hver gang skrev Camille noget der beroligede mig så jeg ikke havde de tanker mere. Camille har været en kæmpe støtte igennem mit forløb hos hende og jeg er yderst taknemmlige og tilfreds med mit forløb og kan varmt anbefale hende!

- Marlene

 

 

IMG_7529.PNG
Aldrig har jeg været mere tilfreds og glad for en coach som Camille. Hun er der i de gode og svære tider, så man står aldrig alene. Jeg er så lykkelig for mit resultat og det hele har været en kæmpe succes. Super skøn madplan og træningsprogram, som alle kan være med på - Camille er helt klart en jeg vil anbefale til alle, som står med samme lyst om en strammere krop eller et vægttab!
- Cecilie
Hej Camille..
Jeg har fået rigtig meget med i bagagen, de seneste par mdr. Og kommer helt sikkert tilbage igen.
Måden jeg sammensætter måltiderne på nu er så meget bedre end før, kostplanen er nem og overskueligt. Ingen fast stram plan men en plan hvor man selv vælger hvad man har lyst til. Tak for de ugentlige respons, både ros og spark i røven. Går nu sommeren i møde blod på tanden til at fortsætte den nye livsstil. En livsstil jeg har længste efter længe.
En ekstra tak for din insta-story hver dag
-Karina
IMG_0979.jpg
Jeg har været under Camilles vinger i ca. et halvt år og jeg har været så glad for det.
Camille har støttet en, selv i hårde tider.
Hvis du vil se resultater der holder, skal du vælge et forløb hos Camille ❤️
- Kimmie
Hej Camille
Mit forløb hos Camille har været mere end fantastisk. Ikke nok med, at hun har hjulpet mig med, at ændre min livsstil og hele mit mindset, så har hun igennem hele forløbet virkelig forstået, at give en troen på at kunne nå sine mål. Som coach er hun dybt engageret og en kæmpe motivation, der forstår at give en styrken og modet til at blive den bedste version af sig selv.
Af hjertet tak for din hjælp søde Camille, du har givet mig så meget mere, end blot den krop jeg ønsker at være i ❤️
- Karen
Har før haft online forløb med andre coaches, men det er første gang det gået så nemt med at få det til at være hverdag og det er så rart ikke at sidde med en masse rekstriktioner. Selvom du har mange piger på dit online hold, får man virkelig følelsen af at du er der for hver og en af os. Tak for det :)

-Michelle
Jeg vil også bare lige skrive til dig, at jeg har været super glad for at have det her online forløb ved dig! Jeg har virkelig fået rigtig meget ud af det, både i forhold til kosten men specielt også i forhold til min træning. Mit mål helt fra starten af har været at jeg skulle bruge det her online forløb til at lære mig selv hvad jeg kan gøre for at få en sundere og stærkere krop, og det har du virkelig hjulpet mig med. Jeg føler i hvert fald at jeg snart er klar til at stå på egne ben.
- Azra
19688250_10155059755094024_423856045_o-1.jpg
Dette har været et helt fantastisk forløb. Jeg har lært en masse om mig selv, og om kosten.
Du har hjulpet mig med en fantastisk livsstil ændring, med mere motion i hverdagen, og måden at sammmensætte mad på. Du har lært mig at spise sundt, men uden jeg føler jeg er på en kur, og hvor alt er tilladt, og i de rigtige mængder.
Du har givet mig min selvtillid tilbage, og jeg har fået meget mere livsglæde.
det er uden tvivl de bedste penge jeg har brugt på mig selv, og kan kun anbefale det til andre!
tusinde tak for et fantastisk forløb Camille !
- Gitte