Elisa Pouline Jensen, 29 år, Valby                  

 

Jeg kontaktede Camille for at tabe mig, få mere kropskontrol og blive stærkere og gladere. I mit forløb har jeg tabt 10kg, har fået en bedre holdning og er blevet stærkere og gladere. Forløbet, feedback og vejledning har fungeret fint for mig. Camille er altid hurtig til at svare.

I mit forløb har jeg lært og fået en bedre forståelse af kosten og portionsstørrelser, samt vænnet mig til at spise mange små måltider i løbet af dagen.

Jeg ville til hver en tid anbefale Camille som træner og vejleder. Hun har givet mig et skub til at komme på den rette vej. Jeg startede med et 6 ugers online forløb, men nu har jeg været ved Camille i 6 måneder og er blevet fastholdt i mine nye "mønstre" som nu er blevet helt naturligt og min livsstil.

 

NICOLE THOREGAARD, 27ÅR, HILLERØD

 

Formålet med at kontakte Camille var først og fremmeste at komme ned i fedtprocent igennem en sundere og afbalanceret kost. Derover ønskede jeg bedre udholdenhed og styrke i forhold til styrketræningen

Under Camille har jeg opnået et vægttab på 5 kg, styrke og udholdenhed i min træning

Har været sindssyg glad for forløbet, og ville ikke være foruden. Det har været nemt og overskueligt. Planerne for kost og træning har været ligetil. Kostplanen har været gennemført, med masser af valgmuligheder, hvilket har gjort at man ikke kørte træt kosten. Masser af lækker opskrifter, har ikke engang fået prøvet dem alle endnu. Feedback og vejledning har været i top, hurtig svar på spørgsmål og ugentlig opdatering.

Jeg har lært hvad sukker gør ved kroppen og at man godt kan spise lækkert uden. At kosten betyder rigtig meget hvis man vil opnå resultater i forhold til vægttab.  

jeg vil helt klart anbefale Camille til andre der ønsker resultater inden for vægttab og træning. Hun har 100% styr på tingene, så er det bare, op til en selv, at følge planerne. På det personlige plan, er hun en kvinde med råstyrke, en man kan se op til. Hvilket også er motiverende. Derud over er hun en varm, kærlig og enorm forståelig person.

Camille er en god træner, forstår at presse en. God til at rette teknikken til. Og så er det bare super hyggeligt at have personlig træning med hende.

 

KARINA THØGERSEN, 23ÅR, LOLLAND

ONLINE FORLØB

Mit formål med at kontakte Camille, var at komme ned i vægt, komme af med en masse fedt, blive stærkere og blive en sundere version af mig selv.

Jeg har tabt 14,6 kg hos Camille, på 3 måneder, og har opnået større viden omkring sundhed, hvad det gør ved min krop og hvordan min krop så reagere hvis jeg evt. for spist noget der ikke er på min plan, hvilket gør at jeg med det samme kommer tilbage på sporet igen.

Forløbet med Camille har været og er stadig, noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Camille giver altid skide god feedback, og hun formår altid at give mig troen på mig selv, og at det jeg gører skide godt, og giver gode resultater, når jeg især ikke selv kan se at der sker nogen fremskridt. Har jeg de mindste spørgsmål om hvad som helst, svarer hun tilbage ligeså hurtigt hun kan, og det er altid indenfor 24 timer :-)

Jeg vil i den grad anbefale Camille til andre, og det vil jeg alene af den grund at hun er skide bad-ass! Camille ved hvad der skal til, og hun gør alt hvad hun kan for at man kommer i mål.

Jeg har desværre ikke oplevet Camille som træner endnu da vi udelukkende arbejder sammen online, men jeg håber det snart sker :-)

 

TINE RINDHOLM, 37ÅR, STORKØBENHAVN

Forløb: Startede med et 4-ugers online forløb for derefter at fortsætte ca. 3 måneder i abb.,

Jeg kontaktede Camille da jeg simpelthen manglede et spark i bagdelen til at finde motivationen til at træne igen. Og derigennem få smidt de kilo, som havde ”sneget” sig på det sidste års tid.

På 4 mdr med Camille har jeg smidt ca. 10 kg og genfundet glæden ved træning. Jeg har fået en masse redskaber (opskrifter, korrekt teknik i øvelserne mv) til at kunne arbejde videre på egen hånd for at opnå yderligere vægttab.  Jeg vil ikke afvise, at tage fat i Camille igen, når jeg er kommet yderligere ned i vægt, så hun kan hjælpe med at forme kroppen, som jeg gerne vil have den. Jeg skal ”bare” lige have smidt det sidste hvalpefedt, så Camille får de optimale betingelser for at hjælpe mig.

Jeg har været yderst tilfreds med forløbet. Camille er der for en, uanset hvornår man har brug for hjælp, og hun er lydhør overfor ens ønsker og udfordringer. Man bliver ikke bare sat i en ”kasse”, men Camille tager virkelig udgangspunkt i dig som person.

Jeg har lært af det gælder om at være kreativ i køkkenet, så kan selv noget så simpelt som æggehvider og champignon blive til en lækker pizzabund ;-) Derudover har jeg fået rigtig gode redskaber til øvelser, som kan hjælpe med mine ”weak-points”. At det ikke altid er mere vægt på stangen som gør udfaldet, men tilgengæld handler det om at kunne ”mærke” ens krop og de muskler, som man arbejder med. At man holder fokus på den muskelgruppe, som man er i gang med at træne. Så begynder der lige pludselig at ske noget.

Jeg ville helt klart anbefale Camille til andre. At have en personlig træner, som virkelig interesserer sig for dig som person – ikke kun som klient, tror jeg er svært at opdrive. Det får du med Camille.

 

CHRISTEL HANSON, 46ÅR, FREDENSBORG

Jeg startede op ved Camille og et 6 ugers personlig træningsforløb for at komme tilbage på sporet med træning, og tabe mig. jeg har i dette forløb har tabt 5 kg, og har fået meget bedre styr på kosten.

Jeg synes det har været godt at få personlig træning 1 gang om ugen med Camille, og rigtig godt at sende fotos hver uge så man også selv kan se en forandring. Go feedback og gode råd.

jeg har lært meget om kosten, og hvad man kan erstatte de søde sager med, som er mit store problem. Kan godt lide træningen, den fungere tigtig godt for mig og min hverdag. Jeg ville helt sikkert anbefale Camille, for kan se det på mine egne og andre CW pigers resultater at det virker, og så det nemt at følge.

Camille er sød men hård som træner, og du go til at presse en, så man er lige ved at gi op. Tror jeg har haft den hårdeste ben træning nogensinde med dig Camille. 

 

BITTEN MYLLER, 38ÅR, KALUNDBORG

Årsagen til jeg kontaktede Camille var med henblik på øget styrke, lavet af en professionel og med mulighed for professionel sparring og rådgivning undervejs således at øvelserne bliver gjort rigtigt, og jeg ikke bliver skadet.  

i mit 6 ugers online forløb har jeg tabt mig et par kg. Er blevet stærkere, og min krop er blevet mere tunet. Specielt mave og balderegionen er blevet strammet op, og jeg har alene der tabt i alt næsten 10cm, selv om min vægt ikke har forandret sig ret meget. Kostplanen har jeg ikke fulgt 100%, men den har give mig nogle sunde og gode muligheder for at spise ”rigtigt” således at min krop er glad og jeg kan præstere det jeg gerne vil i træningslokalet. Jeg har lært, at jeg tydeligt kan mærke forskel på hvornår jeg har spist ifht. kostplanen og hvornår jeg har spist ”som jeg plejer”.

Forløbet har været nemt. Jeg har ikke haft brug for at kontakte Camille ret meget, og mine ugentlig rapporteringer er gået tilfredsstillende – så der har ikke været så meget at kommunikere omkring. Jeg har fået svar på de spørgsmål jeg har haft undervejs.

Jeg har under mit 6 ugers online forløb lært en del vedr. kost vs. træning. Jeg har ligeledes lært de grundlæggende teknikker samt gode forslag til hvordan jeg kan træne.

Jeg ville bestemt anbefale Camille til andre. Det har jeg allerede også gjort, og vil blive ved med at gøre

Jeg synes at Camille er et utrolig behageligt menneske – med hjertet på rette sted! Hun er meget kompetent og du har virkeligt styr på hvad der virker og hvad der ikke virker. Hun har indsigt i sin egen krop og bruger den indsigt og erfaring til at guide og rådgive videre. Jeg føler mig i trygge og yderst professionelle hænder hos hende.  

Efter endt online forløb er jeg gået i CWabonnement. Her har jeg intil videre haft nogle personlige træninger med hende. Den ene time jeg havde var der fuldt smadder på og jeg fik virkelig trænet ben og balder. FEDT. Og FEDT at vi trænede nogle øvelser som jeg ikke har i mit program i forvejen – det fungerer super godt, og at gør jeg virkelig følte at jeg fik noget ekstra ud af timen hos hende, frem for blot at træne selv. Herudover er det naturligvis også fedt at hun holder mig til ilden således at timen bliver mere intensiv end hvis jeg selv havde trænet.

 

 

Margherita Sanguini, 26 år, København

Jeg kontaktede Camille for præcis 1 år siden, da jeg var et sted mentalt, hvor en blanding af op og nedture både privat og professionelt samt dedikeret træning som ikke gav de ønskede resultater havde brug for et løft. Jeg forklarede Camille, at jeg nok ville blive en svær klient, da jeg har haft en længere historie med spiseforstyrrelse - men det tog hun i stiv arm. Så længe at jeg blot var dedikeret, skulle hun nok hjælpe mig frem og ellers 'samle mig op', når jeg så mest 'sort' på tingene. Det har gjort, at jeg 1 år efter stadig er på de -10 kg, mere muskelmasse, kæmpe forståelse for træningsteknikker og interesse for bodybuilding, ny livsstil og et kæmpe netværk og fællesskab i CW pigerne.

Mit næste mål hedder bikini fitness 2017, selvfølgelig coachet af Camille. Jeg valgte i sin tid og stadig Camille, fordi hun trods sin muskuløse og af og til hårde ydre har en kæmpe kærlighed og medfølelse til sine piger og fokus på det feminine i udstråling og i træningen. Og så er der no bullshit - det er hård træning og op på hesten og videre hvis du har en dårlig dag – det nytter ikke at have ondt af sig selv eller springe over, hvor gærdet er lavest. Og den indstilling har gjort mig så stærk på alle punkter i mit liv, at jeg ikke kan se nogen grund til at stoppe her...

 

Sofie Rosengren, 20 år, Greve

Jeg fandt egentligt Camille igennem Instagram. Hun havde trænet en jeg tidligere havde gået på bootcamp med, som nu havde tabt sig 14 kg! Jeg kiggede hele Camilles insta igennem og blev grebet af hendes positivitet og ærlighed. Efter en dags overvejelser ringede jeg til hende, og to dage efter sad jeg ved værndamsvej og snakkede omkring mig som person. Hun spurgte ind til mig og mit liv, istedet for kun at tale om kost og træning. Mit mål var egentligt at tabe mig 20 kg (urealistisk som man nu kan være), men efter at havde mødt Camille, er jeg blevet mere opsat på at bygge muskler og samtidigt blive tilfreds og glad for mig selv. Jeg havde efter et 6 ugers forløb med hende tabt 6 kg, hvor jeg havde haft hende bag mig hele vejen. Hun vidste at jeg havde nogle problemer og kunne finde på at skrive helt uopfordret til mig 'hvordan har du det idag?'. Dette er for mig det, der har haft størst betydning. Hun har 'bekymret' sig om mig, hvor hun i princippet kunne være ravende ligeglad.

Jeg har været på utallige trænings - og kostprogrammer, men forskellen ved Camille er, at man føler sig som en person/veninde, istedet for 'endnu en klient' der bare skal trænes i en time. Hun er personlig, ærlig, glad og aldrig bleg for at fyre en omgang pis af, bare for at få en til at smile. Samtidigt er hun benhård og tager ikke imod dårlige undskyldninger.

Jeg vil til hver en tid anbefale Camille til alle der har et mål, men som samtidigt er villig til at kæmpe sin røv i laser for at opnå det!

 

Cecilie Errebo, 25 år, Lyngby

Da jeg først søgte en personlig træner, var det mest fordi at min egen indsats kun gav begrænsede resultater, og jeg synes at en tonet krop er attraktiv, så det blev så målet.

Da jeg startede hos Camille,  forstod jeg så hurtigt at hun ikke bare ville smide mig i ind i en træningsoversigt og smide en kostplan efter mig. Camille skaber et team, hvori man motiverer hinanden, men som også tilgodeser den enkelte i teamet. Camille gør meget ud af at min træning skal være brændende og hård, men hun finder også de øvelser der passer til lige præcis mig, og det gør Camille's program meget unikt.

Hvis man tager sin træning seriøs, om end det er store eller små mål man har gjort sig, så kan jeg helt klart anbefale Camille. Hun giver en en fitnessfamilie, og hun sørger for at I sammen kan opnå resultater!

 

Malene Rasmussen, 23 år, Kolding

Jeg havde fulgt Camille i en lang periode på både IG og Facebook og var imponereret over både hendes egne og hendes klienters resultater. Jeg har selv tabt mig en del på egen hånd, men manglede en som kunne skubbe mig videre i mit forløb. Hvad jeg ikke vidste var, at Camille er en træner som tager sine klienter helt ind i hjertet og hun er vanvittig dygtig til, at motivere og skubbe en videre. De perioder, hvor jeg har været sløv eller sprunget over hvor det er nemmest, har hun altid skabt kontakt og hjulpet mig videre. Jeg vil anbefale alle,  som mangler hjælp til træning og kost - at kontakte CW træning. Hun er en fantastisk dygtig atlet med hjertet på det rette sted! (Og så laver hun nogle KILLER træninger!!). Derudover bliver man en del af et lækkert CW team, som er så inspirerende og giver noget helt specielt!

 

Kristine Beck, 24 år, hillerød

Grunden til jeg startede med at træne var pga. min håndbold træning. Jeg startede stille og roligt ud med at løfte lidt vægte og bænke lidt bænkpres, og derfra gik det op for mig, hvor meget jeg elsker at træne og bruge min tid nede i fitness centeret.

Så nu har jeg i et par år trænet på fuldskrue selv. Men var gået lidt død i mine egne programmer og havde brug for noget nyt og inspirerende, så derfor valgte jeg at kontakte Camille og få hende som min personlig træner, og det er jeg så evigt taknemlig for at have gjort. Det har fået min lyst og energi til at træne tilbage. Hun er en kæmpe støtte i det, man gør, og er der 100 % for en. Hun er grunden til, at man gennemfører de mål man har med sin træning.

Derudover får man ikke bare en personlig træner i Camille, man får også en hel lille CW- familie. Alle pigerne og Paw er så søde og motiverer en rigtig meget. Vi laver en masse fællestræninger og fællesarrangementer, og det er med til at gøre det hele nemmere i din hverdag.

Så jeg kan varmt anbefale dig Camille, hvis du er på udkig efter en coach, som virkelig vil dig det bedste.

 

Ninna Bo Nielsen, 37 år, københavn

Alt har en begyndelse.

En dag i sommerferien 2015 så jeg en af mine gamle veninder fra barndommens gade stå knivskarpt på et billede på de sociale medier. Jeg var målløs og virkelig imponeret. Det var dér jeg fandt frem til Camille Wagner - min veninde var i et forløb hos hende.

Det var sådan det hele startede!

Jeg havde selv været igennem et år i helvede, hvor jeg havde glemt mig selv i den baggage jeg nu havde erhvervet mig … havde prøvet at arbejde mig ud af det via karrieren, men det drænede det sidste ud af mig … og jeg vidste at det ikke var vejen frem, selvom den virkede nemmest at gemme sig under dynen og lukke øjnene.

Camille slog så en bootcamp op i sommerferien, hvor man kunne begynde 2 personer Jeg havde for en gang skyld 3 ugers sommerferie, og jeg kan huske jeg skrev til hende midt på en nattevagt … og bingo (!) … Hun ville gerne se min lillesøster og jeg … :-)

Første møde med Camille.

Jeg havde selv tabt 10 kilo i ren spekulation og ulykkelighed. Vidste jo godt jeg havde tabt mig, men havde ingen ide overhovedet omkring det eventyr og udvikling, der skulle møde mig.

Jeg var ikke glad inden i, og jeg var ved at dø af skræk, da jeg skulle troppe op og møde Kaptajnen, Camille Wagner. Godt, jeg havde min søster med ellers var jeg nok ikke kommet afsted …

Jeg husker mit første møde med Camille, som var det i går. Hun osede af energi og positivitet, og det hele gik bare hurtigt, og jeg var slet ikke med … kan huske jeg ikke engang nåede at tænke tanken, at jeg slet ikke var klar til at tage ansvar for mig selv og mit liv … jeg nåede det simpelthen ikke for Camille var bare på fra starten med 120 km i timen … Hendes fantastiske personlighed med et drive af en anden verden tog fusen på mig … og hun tog min søster og jeg og vores kommende forløb som en spændende udfordring … Camilles ihærdighed og engagement smittede af fra starten … og vi havde ikke engang trænet endnu !! Men det fik vi sørme gjort … !!

Forløbet / processen.

Alt lå bare klar. Personlig kostplan, træningsprogrammer og personlig facebook side med online vejledning - så var det bare at komme i sving!

En fysisk og psykisk hård rejse med og mod sine egne dæmoner, som langsomt men sikkert bliver en livsstilsændring, som det jo så fint hedder.

Ugerne går og Camille er der bare som coach, og har styr på een. Hun er der som den største motivator og facilitator, jeg nogensinde har mødt. Det er både, når det bare kører og resultaterne viser sig og smilehullerne bliver større og dybere … men dælme også når det kan skride for en. Hun samler een op og har fat i dig hvis du er ved at falde … og hun ved det liiiige inden … Hun lærer dig at kende … på godt og ondt :-)

Når det kommer til at være menneskekender, ambitiøs på egne og dine vegne, ærlig og ligefrem … så må jeg sige at Camille er forbilledlig … hvem hulen kan få MIG igennem denne process, men også SÅ mange andre skønne mennesker … Det kan hun … hun KAN det bare (!). Det er naturligt for hende. Det er yderst professionelt, men også ægte - ægte interesse og motivation for hende selv!!

Det handler jo ikke kun om personlig træning og psykisk udvikling af een selv. Camille har en masse klienter som jeg, og den familie bliver man en del af.

I en hverdag, hvor det meste går hurtigt og i egne cirkler, hvor teamspirit og holdfølelse er en sjældenhed træningsmæssigt, er det for det første forretningsmæssigt genialt, men det mest væsentlige; en KÆMPE motivation og støtte at man bliver en del af CW familien.

Vi er en masse tøser, der er i en eller anden form for forløb hos Camille. Vi mødes til fællestræninger, hvor al vores baggage, vores dæmoner og fordomme bliver lagt på hylden - for vi er alle i samme båd. Vi er startet et sted, som er personligt for os alle, men sammen giver vi den gas og træner popo’en ud af bukserne under Kaptajnens kyndige vinger. Det er hårdt som bare pokker, men det er helt igennem sjovt og vi er SAMMEN om det … vi mødes, og hygger os i vores fælles ramme … i Camilles favn .. en favn af høje tilråb, vilde træningsprogrammer, selfie-stænger og sveden på panden drypper for alles vedkommende ned i de forbistrede dybe smilehuller, vi alle har fået.

Man blev draget ind i denne verden fra aller første sekund! - og det er nok det kendetegnende ved Camille. Hun er en personlighed, man ikke kan andet end at holde af. Hun vader ind i dit liv med kæmpe skridt … og bliver der …

I starten er det lidt som at have en forælder, man ikke vil skuffe og kun vil gøre stolt - indtil man finder ud af at selve processen har sneget stoltheden over en selv HELT derind i spejlet, hvor den tykke ulykkelige pige ikke står og nedstirrer een mere.

Samtidigt er Camille super dygtig til det hun laver. Professionel helt ud til det yderste af fingerspidserne. Helheden med personlige træninger, fællestræninger, sammenhold, motivation og resultater virker bare … og der er Kaptajnen bare fællesnævneren. Imponerende!

Goalbreaker.

Som læge ved man hvad livsstilsændringer kan gøre for patienterne … og hvor vigtig den er både for sundheden og livskvalitet! Og det er dælme et sundhedstegn at kunne forstå det helt ind til benet nu .. på egen krop også …

Jeg er imponeret og stolt over Camille som coach, som person, som veninde. Og jeg er endt med at blive mega stolt af mig selv … I DID IT!!!!

Denne rejse af et fantastisk eventyr er slet ikke forbi for mig. Jeg er blevet motiveret til nye mål … for livsstilsændringen er jo bare sådan jeg lever mit liv nu … men med Camilles energi, motivation og tro på mig fortsætter jeg ufortrødent … Bodyfitness 2017 … bring it ON !!!

Til alle jer derude … Grib chancen for at gøre noget godt for jer selv. Tag ansvar for jer selv. Det er en rejse i ikke vil være foruden. Det vil jeg love jer … og I er i de bedste hænder hos Kaptajnen Camille Wagner.

 

Lisa Andersen, 30 år, køenhavn

Igennem en længere periode har jeg haft et ønske om en stærkere og sundere krop. Tilfældigheder gjorde at jeg fandt Camille på Instagram og valgte at følge hende, da jeg blev imponeret af både hende og hendes klienters udvikling.

Da hun i sommers startede bootcampen Goalbreaker, så jeg det som en god mulighed for at afprøve en personlig træner, og jeg har ikke fortrudt min beslutning. Jeg opnåede gode resultater og fik større viden om samspillet mellem styrketræning og kost. Jeg valgte efterfølgende at forsætte i et længerevarende forløb og sammen har vi sat målet om bikinifitness i 2017.

Camille er som person meget imødekommende og er rigtig god til at sætte fokus på de positive ting, man gør. Hun har taget sig tid til at lære mig at kende, derfor er hun en stor støtte for mig, da hun kende mine stærke og svage sider, både fysisk og psykisk.

Når man vælger at have et forløb hos Camille, bliver man samtidig en del af hendes seje CW piger. Det giver utrolig meget at mødes med andre, der deler sammen passion som en selv og der er et helt særlig sammenhold, hvor vi støtter og motiverer hinanden, uanset hvad vores forskellige mål er.

 

Susanne Elmer, 42 år, københavn

Som løber igennem mange år med styrketræning på sidelinien, måtte jeg i foråret 2014 stå af mine lange løbeture pga. overbelastningsskader.

Derefter blev det naturligt at dyrke noget mere styrketræning. Problemet var bare, at jeg kunne ikke finde hoved eller hale i hvad jeg egentlig trænede. Hvilke muskelgrupper fik jeg kontakt til og jeg blev bare mere forvirret end godt. Jeg oplevede ingen glæde ved sporten. For den sagde mig ikke så meget da jeg ikke anede hvad jeg lavede....

Til mit held faldt jeg over Camilles profil på Instra. Jeg tænkte straks, hvis der nogen som kan lære mig noget om den sport, så må hun være den rette. Det er nu over 1 år siden. Og der skal ikke herske nogen tvivl om, at det var absolut den bedste beslutning jeg tog på det tidspunkt. Jeg fik ro på mit løb og fokus på noget nyt og spændende. Jeg har fået mulighed for at lære sporten at kende. Ja før synes jeg faktisk ikke, at styrketræne var nogen sport. (Det lå vel i de der fordomme omkring, at træne for sig selv i et center. Ej - hvor må det bare være kedeligt osv.)

Jeg har nu en helt anden struktur og tilgang i min træning. Jeg kender muskelgrupperne, øvelserne og ikke mindst teknikken. Som i øvrigt hele tiden bliver forbedret og udfordret. Jeg har fået en stærkere krop, som jeg er vild glad for. Jeg er kommet af med mine overbelastningsskader og kan løbe mine lange ture igen.

Jeg er rigtig glad for at jeg har mødt Camille. Jeg har fået den mest fantastiske introduktion til styrketræning. I dag er jeg på egen hånd. Jeg ses fortsat med Camille til personlige timer og fælles træninger.

Jeg anbefaler Camille til hver en tid. Hun er den bedste coach man kan ønske sig.

 

Camilla Sparwath 28år, nestvæd

Camille har virkelig været fantastisk at have som vejleder, idet hun har givet mig nogle redskaber til at ændre min livsstil, således at det ikke bare har været en 6-ugers kur – og så tilbage til de gamle vaner igen. Den nye kost og træning er derimod blevet en del af mig. Der har selvfølgelig også været svære tider, men når jeg så har skrevet til Camilla, har jeg straks fået en opmuntrende og forklarende besked tilbage, sådan at motivationen ikke er forsvundet.

Igennem mit online forløb har der hele tiden været fokus på mig, hvis der har været stilhed, så er der blevet taget hånd omkring - jeg nåede næsten i mål med mit forløb med Camille, men føler jeg for altid vil have Camille's principper, både i forhold til kost, samt træning i baghovedet!

Det er den bedste beslutning jeg har taget og det har vendt min hverdag til noget positivt, givet mig masser af overskud!

At være CW pige er for fedt!