cheap.png

Blev klogere på Camille Wagners opskrift på det sunde liv


Sådan finder du vejen til varig sundhed
Min filosofi er at skabe succes, holdbare resultater og ikke mindst sunde vaner med udgangspunkt dit livsmønster. Jeg hjælper dig med skabe den krop, du har det allerbedst i – og sikre at du har den hele livet.


IMG_0757 2.jpg

Træning, der gør dig glad

Træning skal være noget, der gør dig glad – ikke et stressende element i din hverdag. Derfor bliver antal træningssessions og intensiteten tilpasset dig og dit liv. På den måde bliver træning til ‘mig-tid’ – noget, du ser frem til.
Uanset om du vælger hjemmetræning, fitnesscenter eller har et helt konkret mål, du vil træne op til, skræddersyr jeg øvelser, sværhedsgrad og mål til dit niveau, så du oplever kontinuerlig udvikling og succes.


“Jeg har nu været i et onlineforløb hos dig i 12 uger, hvilket jeg har været utrolig glad for, men nu er det tid til, at stå på egen ben. Du har givet mig en bedre forståelse af sundhed, træning og kost. Efter 2 fødsler og en rigtig morkrop havde jeg ikke meget selvværd, men det er så småt på vej tilbage. Du har givet mig blod på tanden til, at forsætte min nye livsstil og nå nye mål. Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre kvinder. Tusind tak for din fantastiske hjælp, Camille.”
— Tascha

Tag magten over maden tilbage

Synes du, du spiser sundt – men at resultaterne lader vente på sig? Eller er du usikker på, hvad din krop egentlig har brug for i kombination med din træning? Så har du brug for mere viden om kost. For viden er din vej til at genvinde magten over maden – og den viden giver dig tryghed.

 

  • Er mørk chokolade sundere end brød?

  • Kan du spise for mange avocadoer og nødder?

  • Er protein vejen til vægttab?

 

Du har helt sikkert hørt en masse om kulhydrater, sundt fedt og protein, men der florerer så mange falske udsagn om sundhed, at det ikke er underligt, hvis du føler dig en smule rundtosset. Men ved du hvad? Det er faktisk ikke kompliceret at leve sundt – det kræver blot, at du sætter dig i, hvad du spiser, og at du er kritisk overfor alle de ‘gode’ råd, du får.

 

Jeg arbejder med evidensbaseret kostviden, og undgår besværlige ‘kostreligioner’ såsom low-carb, palæo og raw. Hos mig lærer du at bygge din kost op af varierede råvarer, der er tilgængelige i dit supermarked, og med budgetvenlige retter, der gør, at du sagtens kan spise sammen med familien. For hvis sund mad bliver svært, får du det ikke spist.


“Jeg har haft rigtig meget glæde af forløbet, så tusinde tak for det. Du er skide sød og presser, når du skal presse, og jeg har aldrig fortrudt at være under dine vinger – hvem ved, måske vender jeg tilbage en dag for sjov skyld. Jeg har lært så utroligt meget om både mad og træning af dig i det her forløb. Tænk, at man kan komme i form, selv om man spiser is og chokolade! Det her forløb har ikke været en kur, det har været et personligt vidensforløb, som i bund og grund har handlet om at lære, hvor det er gået galt og så lære at rette op på det. Jeg spiste alt for store portioner og var for inaktiv – og det har du lært mig at lave om på. Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre!”
— Anne