Personlig Træning 

Til dig som ønsker den intense 1:1 forløb


 

Ønsker du seriøse resultater, opstramning, bedre kondition, lavere fedtprocent, at blive stærkere og ikke mindst mere sikker på din træning, træningsmængde og effektiviteten? 

Måske træner du i forvejen men mangler synlige resultater, kompetencer eller selvsikkerhed i hvordan du træner korrekt og ikke mindst effektivt? 

Ligemeget om du er nybegynder og ønsker at lære hvordan du kan træne optimalt eller om du er øvet og mangler ny viden, inspiration og progression - så giver vores personlige træning mulighed for et meget intenst forløb, hvor du vil udfordres og undervises i hvordan DU får succes, resultat og glæde ved træning.

Jeg tager udgangspunkt i dig, dit niveau og presser dig ud i nye udfordringer der giver dig motivation og ikke mindst succes og resultat

Personlig træning hos mig er til dig der vil lære og vil se resultat! Har du lysten lære - så tager jeg din hånd og giver dig præcis de redskaber og kendskab du har brug for til, at træning bliver sjovt og giver dig resultater. 


åben for tilmeldning nu :

Bikiniforløb Personlig Træning, starter juni - September, 2019

 
_1288350.jpg

Mit mål er at give dig de redskaber du mangler for at se det resultat du ønsker - effektivt!

- Camille

Dette indeholder et personlig træningsforløb


DET FÅR DU

Jeg lærer dig, hvordan du skal tackle forskellige situationer, og hvordan du skifter dårlig samvittighed ud med et positivt mindset. Det resulterer i en øget livskvalitet og en livsstilsændring. Livet er for kort til ikke at være glad for din egen krop. Jeg er din samarbejdspartner, støtte og motivation hele vejen.


Forløbet indeholder ...

 • Opstartssamtale med mål og screening

 • egen brugerprofil på min ekslusive online platform

 • 2 kostplaner, en PDF som jeg laver til dig og din egen du bygger ud fra mit opskriftbibliotek

 • Skræddersyet nem kostprogram som jeg laver i PDF format og konstant justering heraf

 • Skræddersyet træningsprogram eller flere (hjemme/fitness)

 • Ubegrænset support døgnet rundt - intet spørgsmål er for lille og de bedste har endnu ingen svar.

 • Ubegrænset mulighed for selv at vælge opskrifter og sammensætte skræddersyet opskrifter fra mit store opskriftbibliotek.

 • Ugentlige opdateringer samt feedback

 • Redigering af kost/træning i hele forløbet, hvis dette er nødvendigt

 • Ugentlige opdatering med billeder, graf m.m.

 • Ubegrænset kommunikation på 24/7

 • Månedlige målinger og screening af status.

 • 6 x personlige træninger med mig i vesterbronx gym, KBH V fordelt på vores 3 måneder.

Prisen: 6.999kr for 3 måneder.

(spar 7.495kr.)

#CWpiger i Personloig træningsforløb 

Se, læs og hør flere af mine pigers resultater her

 
 
 

 

CWonline univers

Med adgang til din egen brugerprofil i mit univers har du selv mulighed for at følge med i din egen udvikling. I billeder og grafer ser vi uge for uge din udvikling og fremgang. Her finder du dine kostplaner, opskrifter og evt. træningsprogram.

Ugentlige opdateringer

Hver uge vil du skulle opdatere med billeder samt vægt, dette sker fredag senest kl 14.00 hvorefter du modtager feedback og evt justeringer. 

24 timers kommunikation, også i weekenderne

Du har mulighed for at skrive til mig alle ugens dage via facebook. Du kan både skrive store og små spørgsmål eller hvis du har brug for motivation og støtte ved de bump du måske møder på din vej.

X-antal personlige træninger som vi planlægger sammen (tidsrum: 6.00-19.00) jeg arbejder også i weekender.

Sammen finder vi de dage og tider som passer bedst ind i din kalender. 

Kostplan & opskrifter

Du vil modtage et stort kosthæfte med din plan. Din kost har ingen regler eller restriktioner, men for mig er det essentielt at lære dig om kosten, så du selv er i stand til, trygt, at tage gode valg. Madvarene er helt normale og sætter ingen begrænsinger for at være social eller spise med andre. Jeg arbejder med friheden til selv at vælge, derfor arbejder jeg med den simple kostplan (pdf) samt “byg selv” kostplanen som du designer. (læs mere om disse her)

Mål samt formbilleder taget af mig, start og slut forløb

Start og slut forløbet vil jeg tage billeder og mål af dig. Selv skal du opdatere ugentligt med vægt og billeder i din egen gruppe. 

 

Skræddersyet træningsprogram (tilkøb) 

Dette træner du ved siden af vores personlige træninger. Dette er til dig som har tiden til at træne mere end vores træninger sammen. Din træningsplan bliver udarbejdet præcis til dig og kan være et hjemmeprogram, fitness program eller en kombination. Dine programmer er understøttet med youtube film, så du ikke er i tvivl om hvordan øvelserne udføres. Om du har en plan om at løbe et marathon eller anden præstationsambition - så ligger vi en plan for din optimale træning.Din træningsplan vil konstant justeres i forløbet, hvis dette er nødvendigt. Prisen er inklusiv 1 x introduktionstime, pris: 2599kr. 


Ønsker du personlig træning, men har andre ønsker end det du læser her? Så skriv mig en mail her. 

Ønsker du personlig træning men i fællesskab med andre? Så er mine bootcamps måske noget for dig? Læs mere om disse her