Personlig Træning 

Til dig som ønsker den intense 1:1 forløb


 

Ønsker du seriøse resultater, opstramning, bedre kondition, lavere fedtprocent, at blive stærkere og ikke mindst mere sikker på din træning, træningsmængde og effektiviteten? 

Måske træner du i forvejen men mangler synlige resultater, kompetencer eller selvsikkerhed i hvordan du træner korrekt og ikke mindst effektivt? 

Ligemeget om du er nybegynder og ønsker at lære hvordan du kan træne optimalt eller om du er øvet og mangler ny viden, inspiration og progression - så giver vores personlige træning mulighed for et meget intenst forløb, hvor du vil udfordres og undervises i hvordan DU får succes, resultat og glæde ved træning.

Jeg tager udgangspunkt i dig, dit niveau og presser dig ud i nye udfordringer der giver dig motivation og ikke mindst succes og resultat

Personlig træning hos mig er til dig der vil lære og vil se resultat! Har du lysten lære - så tager jeg din hånd og giver dig præcis de redskaber og kendskab du har brug for til, at træning bliver sjovt og giver dig resultater. 

Mit Mål er at give dig den viden og redskaber du mangler - så du opnår succes, både mentalt og fysisk. Men den rette forståelse kommer resultaterne af sig selv
— Camille

#CWpiger i Personloig træningsforløb 

Se, læs og hør flere af mine pigers resultater her

 
 
 

Hvad indeholder et personlig træningforløb ved mig? 

Som træner er jeg dedikeret og jeg ved at hvad det kræver for at gøre dig tryg, selvstændig og give dig de rette redskaber til at du opnår de resultater du ønsker. Det kræver at samarbejdet og kommunikationen mellem os er intens. Jeg tager udgangspunkt i dig, dit liv, livsmønster, kompetencer og værdier - for at vi sammen kan bygge en realistisk stærkere og sundere livsstil for dig. Jeg vil give dig den viden du behøver for selvsikkert at kunne leve et liv med resultat - og ikke mindst varige holdbare vaner. læs om min filosofi her. 

Derfor er mit personlige træningsforløb intenst og bygget op så vores samarbejde bliver en succes. 


Dette indeholder et personlig træningsforløb

 

Privat facebookgruppe

I din private facebookgruppe vil din kostplan og evt. træningsplan være tilgængelig.  

Ugentlige opdateringer

Hver uge vil du skulle opdatere med billeder samt vægt, dette sker fredag senest kl 14.00 hvorefter du modtager feedback og evt justeringer. 

24 timers kommunikation, også i weekenderne

Du har mulighed for at skrive til mig alle ugens dage via facebook. Du kan både skrive store og små spørgsmål eller hvis du har brug for motivation og støtte ved de bump du måske møder på din vej.

X-antal personlige træninger som vi planlægger sammen (tidsrum: 6.00-19.00) jeg arbejder også i weekender.

Sammen finder vi de dage og tider som passer bedst ind i din kalender. 

Kostplan & opskrifter

Du vil modtage et stort kosthæfte med din plan. Din kost har ingen regler eller restriktioner, men for mig er det essentielt at lære dig om kosten, så du selv er i stand til, trygt, at tage gode valg. Madvarene er helt normale og sætter ingen begrænsinger for at være social eller spise med andre. 

Mål samt formbilleder taget af mig, start og slut forløb

Start og slut forløbet vil jeg tage billeder og mål af dig. Selv skal du opdatere ugentligt med vægt og billeder i din egen gruppe. 

 

Skræddersyet træningsprogram (tilkøb) 

Dette træner du ved siden af vores personlige træninger. Dette er til dig som har tiden til at træne mere end vores træninger sammen. Din træningsplan bliver udarbejdet præcis til dig og kan være et hjemmeprogram, fitness program eller en kombination. Dine programmer er understøttet med youtube film, så du ikke er i tvivl om hvordan øvelserne udføres. Om du har en plan om at løbe et marathon eller anden præstationsambition - så ligger vi en plan for din optimale træning.Din træningsplan vil konstant justeres i forløbet, hvis dette er nødvendigt. Prisen er inklusiv 1 x introduktionstime, pris: 2399kr. 


Priser på personlig træningsforløber inkl. ovenstående forløb

1 træning i ugen

4 uger  

4.799kr

1 -3 personlige træninger

1400kr stk

 

 

2 træninger i ugen

4 uger 

9.199kr 

10 klip, bruges over 6mdr.

12000kr.


Ønsker du personlig træning, men har andre ønsker end det du læser her? Så skriv mig en mail her. 

Ønsker du personlig træning men i fællesskab med andre? Så er mine bootcamps måske noget for dig? Læs mere om disse her