NYT ! Online Bootcamp forløb

3 intense måneder som er tilpasset dig!

Begrænset antal pladser og det første hold får dette forløb til 50%

Tilmeld dig inden 15nov. (så længe pladser haves)

 
IMG_2788 2.jpg

Lige nu halv pris

Og ingen oprettelsesgebyr

 


Mit hidtil mest intense og resultatorienteret forløb!

Dette er til dig som både træner fitness, eller til dig som træner hjemme til dig som gør begge dele! Dette forløb er til dig som gerne vil se resultater og ikke har noget imod at arbejde for det! 

Skal du tabe dig (20-5kg)? Skal du strammes op? Skal du giftes? eller har du en ambition om at nå et resultat på kort tid - så er dette forløb skræddersyet til dig. 

Du skal være indstillet på at ingen kommer sovende til resultat, men jeg har din hånd hele vejen med vores 24/7 kommunikation i chatten. Derudover er dette forløb meget dynamisk og du vil modtage nyt træningsprogram hver 4. uge! 

Du vil modtage en kostplan som er tilpasset dit energiindtag, men en simpel plan! du vil ydermere have adgang til en masse lækre og nemme opskrifter. 

Forløbet koster normalt 999kr i mdr. Da forløbet er nyt har jeg oprettet begrænset antal pladser som vil spare 50% samt oprettelses gebyret. Prisen vil være 499kr i mdr i 3 mdr. Derfor skal deltagerne være indstillet på de ønsker at opnå deres mål.

Du skal være indstillet på et tæt samarbejde og kommunikation. Derudover forventer jeg at du engagere dig og rækker ud efter mig hvis tingene går skævt eller planerne er urealistiske i forhold til dit liv, så vi kan justere. Det skal være sjovt, det skal være nemt - og ikke mindst realistisk. Men dette forløb er så intenst at vi sammen skal skabe resultater! Mit formål med dette forløb er at skabe din succes! Jeg vil motivere dig til at komme i mål ! Dette forløb er ikke til dig som ikke vil ofre tiden og umagen der skal til, selvfølgelig laver vi en plan som matcher dit liv, familie, niveau og tid. Du skal være indstillet på jeg har tårnhøje forventninger til at du vil det her og du overholder de aftaler vi indgår - dette er mit hidtil hårdeste forløb og det kræver viljestyrke og dedikation!

Forløbet indeholder: 

  1. 24-TIMERS CHATFUNKTION OG SUPPORT

  2. ADGANG TIL TRÆNINGSPROGRAMMER, SOM DU KAN BRUGE BÅDE HJEMME OG I FITNESSCENTRET

  3. NYT TRÆNINGSPROGRAM HVER 4. UGE.

  4. TRÆNINGSPROGRAMMERNE ER OPBYGGET AF LETFORSTÅELIGE TEKSTER OG YOUTUBEFILM, SOM GUIDER DIG SIKKERT GENNEM ØVELSERNE

  5. OVERBLIK OVER DIN UDVIKLING I GRAFER OG FORMBILLEDER

  6. UGENTLIGE OPDATERINGER OG FEEDBACK SAMT JUSTERING AF DIT FORLØB, HVIS DET ER NØDVENDIGT

  7. ADGANG TIL ET PERSONLIGT KOSTPROGRAM

  8. standart KOSTPLAN (tilpasset kalorier til dig) men MED MULIGHED FOR SELV AT SAMMENSÆTTE DIN DAGSKOST ud fra hundredevis af lækre opskrifter

Forløbet strækker sig over 3 måneder og er derfor også bindingsperioden. Efterfølgende har du mulighed for at fortsætte uden oprettelses gebyret. Forløbet tilbydes ikke til i forvejen CWonline piger - betalingen opdeles i 3 x 499kr og trækkes automatisk over PBS. Ved tilmeldning refunderes beløbet ikke og minimum beløbet vil være 3x499kr.