Billeder efter nogle af mine OnlinePigers forløb

Anne, 38, Svendborg

Anne, 38, Svendborg

Line, 36, Thisted

Line, 36, Thisted

Louise, 37, Gilleleje

Louise, 37, Gilleleje

Mia, 32, Kolding

Mia, 32, Kolding

Sine, 24, Aalborg

Sine, 24, Aalborg

Betina, 49, Holbæk

Betina, 49, Holbæk

Søs, 29, Næstved

Søs, 29, Næstved

Maria, 46, Odense

Maria, 46, Odense

Simone, 27, Esbjerg

Simone, 27, Esbjerg

Julie, 34, Ølstykke

Julie, 34, Ølstykke

Linea, 33, Sorø

Linea, 33, Sorø

Daisy, 39, Amager

Daisy, 39, Amager


Det siger nogle af mine online piger:


 

Rigtig godt nytår til sødeste dig. Tak for et lærerigt og forandringsrigt år. Glæder mig til endnu mere inspiration i 2019. Kan ikke sige det nok, du er den sejeste og mest inspirerende coach man kan tænke sig.


jeg siger også tak for samarbejdet, jeg har virkeligt fået min åbenbaring omkring mad , det er så fedt, så tusind tak for dig 😍😍


Jeg får fortsat mange positive kommentarer på mit vægttab og jeg har det fantastik 😁 Et stort smil sidder der på mig. Jeg er SÅ glad for vores samarbejde og at “arbejde” med dig er det bedst jeg har gjort i år - kæmpe tak til dig 🙏


mit mål er lige rundt om hjørnet, og jeg vil nå ned på 75 kg. Inden 2. Marts hvor vi har kobberbryllup 😍 men er så glad for at jeg har valgt et forløb hos dig, for jeg har fået øjnene op for at kan godt spise normalt og stadig tabe mig, så tusind tak for dig 😊


Du skal vide at jeg har været rigtig glad for forløbet ved dig. Du har givet mig en masse redskaber og inspiration til hvordan jeg skal holde min hverdag og min livsstil i balance. Ikke mindst tak for at du er en kæmpe inspiration i dig selv. Vil forsat følge med i dit liv på instagram, og benytte mig af dine gode træningsvideoer på youtube til at variere min træning. Så mange TAK


Det hele er jo så "nemt" med dig ved min side. Jeg elsker at kunne spise helt almindelig mad og ikke leve at pulver eller andet kedeligt. Kæmpe tak til dig! 


Jeg var virkelig i tvivl om et online forløb ville fungere for mig, men selvom du er bag skærmen så føler jeg alligevel du er ved siden af mig og det er så vildt du kan mestre den kendskab. Din opbakning betyder bare at jeg klare mig og som jeg har sagt før så er jeg så taknemlig over at have fået den her mulighed 🙌🏻


jeg fejrede det os igår med 2 par nye bukser i str S som er helt vildt for mig, for de sidste 6 år har jeg brugt M/L, og nu en str S jeg kunne endda få en Xs på og knappe dem, dog ville jeg nok ikke kunne ha sat mig ned, men det at de kunne lukkes gav lige 1 plus mere til selvtilliden😍


De sidste 9 uger har været den bedste rejse på alle måder. Hold nu op, hvor har jeg lært meget gennem dit helt igennem fantastiske online forløb. Jeg har prøvet al verdens kure, kostomlægninger, træninger mm. inden jeg kontaktede dig. Den bedste beslutning ever. 

Dit kostprogram er perfekt ind i min travle hverdag. Nemme, hurtige og bedst af alt mega lækre måltider (og madbudgettet er dalet). Jeg er altid mæt, og ikke lyst til søde sager i samme omfang mere. Stor befrielse ikke at have sukker trang/afhængighed, der er så mange andre lækre alternativer i din kost. 

Træningen har virkelig krævet selvdisciplin, nogle dag har jeg bandet det langt væk, men det er så fedt, når jeg er kommet igennem og ser resultaterne 💪🏻

Da jeg startede var mit mentale fokus kun vægten og det langsigtede mål. Nu har tallet på vægten ikke størst betydning mere, selvværet og spejlbilleder er så meget vigtigere 😍

Jeg har brokket mig en del over, der ikke skete nok på rekord tid. Du har virkelig lært mig at nyde de daglige små successer, og ændret mit mentale fokus. Nu nyder jeg hver evig eneste dag, når jeg ser min forandring og jeg tager tøj på.

Uden din støtte var jeg ikke, hvor jeg er i dag, kan ikke takke dig nok 🙏🏼 🙏🏼 og mega stolt af mig selv (lidt selvfed må man gerne være 🙈). Er ubeskrivelig glad og konstant svævende ❤️


Jeg er vild med dine opskrifter! Jeg har virkelig lært meget omkring mad, har altid syntes at slankekur var grønsager og atter grønsager men nej det er nærmest alt! Du har lært mig hvad en livsstils ændring faktisk er! 😍


Håber du får nogle dejlige dage. Endnu en gang tak for alle de rosende ord og tak fordi du er den sejeste coach, træner og madexpert. Du har styr på det. At vælge dig er den bedste beslutning ever ❤️


Der sker virkelig noget nu 🙏🏻 Er mega stolt af mig selv og så er det i dec jeg går ned i vægt og former min krop 😍😍💪🏻 TAK for dig ❤️


Rigtig godt nytår til sødeste dig. Tak for et lærerigt og forandringsrigt år. Glæder mig til endnu mere inspiration i 2019. Kan ikke sige det nok, du er den sejeste og mest inspirerende coach man kan tænke sig. Har simpelhen været så glad for min beslutningen om at være hos dig! <3


Jeg har fået en anden tilgang til hvad jeg synes lækker mad er, derudover er min lyst til usund mad er blevet meget mindre, fordi jeg ved bare at jeg får det skidt i min krop og at den fortjener bedre! 

Dine elastikker er guld værd, virkelig! Jeg er så glad for resultatet af både fitness og hjemmetræningen. Jeg er blevet så glad for min runde booty!! Derudover har jeg fundet en kærlighed til løb, som jeg aldrig i min vildeste fantasi vi have forestillet mig! Tak for at du har presset mig, til at kæmpe det ekstra! 


Jeg er SÅ glad! Jeg skrev til dig med et ønske om at blive mere tilpas i min krop, føle mig mere stærk, have mere overskud og ikke længere føle, at jeg ikke havde noget i tøjskabet, jeg kunne passe. Jeg er for første gang i mange år gået ind i et nyt år uden et nytårsforsæt om at skulle på en eller anden hidsig kur og "I år skal være året..." - Jeg er der jo allerede! 


Jeg er simpelthen så tilpas i min egen krop, og selvom jeg havde en forestilling om, at min bagdel og mine lår skulle skrumpe til halv størrelse (det er ikke rigtig sket), så føler jeg mig alligevel fit og slank, og så skal jeg bare lære at elske mine former. Jeg er dig meget taknemlig for det samarbejde, vi har haft, og jeg kommer til at savne "min ugentlige status". Men jeg er sikker på, at jeg nok skal klare den herfra. Jeg har lært min krop og min appetit meget bedre at kende, og jeg har for alvor brudt med vanen om at gå og småspise og spise, når jeg keder mig. Nu spiser jeg, til jeg er mæt, og spiser først igen, når jeg er rigtig sulten. Jeg har fået et realistisk og sundt forhold til mad og forbyder ikke længere mig selv bestemte madvarer. Det handler om mængden. 


Træningen har fungeret fantastisk for mig, og for én, der altid har hadet styrketræning med overdreven tung vægt, har det været en vild aha-oplevelse at finde ud af, at man sagtens kan skabe resultater med korrekt muskelkontakt og en bootybuilder. Den er min nye bedste ven i træningscenteret, og her forleden var der sågar én, der spurgte mig, hvor jeg havde "den smarte elastik fra" ;-) 


Det her forløb har uden tvivl været en af de bedste gaver, jeg har foræret mig selv, og du har været fantastisk hele vejen igennem. Et stort tak til dig <3


Endnu engang vil jeg gerne bare sige tusind tak! Det har været en fornøjelse at være under dine vinger, og der er virkelig sket en del med både min krop, og min måde at se på mig selv. 

Jeg er blevet mere selvsikker og det skyldes 100% din hjælp.. 


Jeg har simpelthen været SÅ glad! Du er enormt motiverende at arbejde "sammen" med, du kommer med støtte og ros, når man selv ser sig blind og har bare styr på dit shit ;) Når jeg er færdig med at min Asien-rejse vil jeg arbejde videre og blive endnu stærkere med dine gode råd og din vejledning i baghovedet. Tusind tusind tak Camille :)Jeg kan ikke beskrive med ord hvor glad jeg er for at fortsætte hos dig!! 🙌🏻 Indtil nu har det være en sindssyg rejse med både fysiske og psykiske udfordringer, men du står altid klar med råd, vejledning og er en kæmpe støtte og jeg er så klar på endnu mere. Det har uden tvivl været den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv! Selvom jeg ikke har mødt dig fysisk, så har jeg så mange positive ord at sige om dig! Du har for mig ikke kun været en træner og kostplanlægger, men også en form for psykolog. Du rummer hjertevarme og er bare en helt igennem fantastisk kvinde! 💕 Tak for dig og for jeg har fået denne mulighed, coach ❤

tusind tak for dig... for UDEN dig, var jeg ALDRIG kommet så langt.... tænk jeg vejer lige så meget som da jeg blev student ( det er altså over 30 år siden)😛😛😛 Min mand fandt lige et billede i fredags fra vores sommerferie... hold da op der kan jeg squ godt se hvor meget der er sket... TAK FOR DIG 😘


Tusind tak for et kanon forløb, jeg har lært så meget og mit mindset er total forvandlet når det kommer til kost og træning. 


Jeg vil sige tusind tusind tak for din support og støtte, og er SÅ glad for mit resultat efter mit forløb hos dig. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og ikke mindst min krop, mad og træning ❤ ❤ Jeg lever uden dårlig samvittighed, og med god ro og balance i min hverdag – som rent faktisk fungere.

jeg har virkelig været glad for det! Du har givet mig så mange redskaber jeg kan tage med, og du har givet mig selvtillid! Det er den bedste beslutning jeg længe har taget at være en del af dit team, det skal du vide 😊


Jeg takker super meget for din store hjælp og ikke mindst inspiration og tro på mig. Det her forløb har virkelig ændret noget hos mig og ikke mindst gjorde mig gladere.


I sin tid da jeg bookede forløbet, der var jeg bange for at du havde en million klienter og det derfor ville blive “overfladisk” og at du var for kendt, men du har i den grad bevidst det modsatte.. Du er så pisse sej og hård, men virkelig os et varmt og støttende menneske <3 Mange tak,

“Har før haft online forløb med andre coaches, men det er første gang det gået så nemt med at få det til at være hverdag og det er så rart ikke at sidde med en masse restriktioner. Selvom du har mange piger på dit online hold, får man virkelig følelsen af at du er der for hver og en af os. Tak for det :)”
— michelle
“Jeg kontaktede Camille i januar, da jeg havde brug for en, som kunne guide mig til et sundt vægttab. Inden da havde jeg fulgt Camille længe via de sociale medier og syntes rigtig godt om hendes tilgang til træning og hele ideen om en sundere og gladere livsstil. Hun sætter meget fokus på, at det passer til netop en selv og guider en, hvis der er lidt problemer. Samtidig er hun rigtig god til at spørge om kostplan og træningsprogram fungerer for en. Jeg vil klart kunne anbefale Camille som coach, hvis man er på udkig efter en med erfaring og lytter!”
— helle
“Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at have startet i forløb hos dig, og jeg vil 200 % anbefale dig til andre. Jeg er endt i en krop, som jeg har det MEGET bedre i, og som jeg stadig vil arbejde på. Jeg har jo fået en hel kuffert med redskaber til at kunne klare det selv. Jeg er blevet meget, meget klogere på kost og træning, så forløbet har været ALLE pengene værd. Havde slet ikke turde håbe på, at jeg ville komme ud på den anden side med så meget viden og med en markant forbedret selvtillid. Jeg er jo blevet både fysisk og psykisk stærkere. Så tusind TUSIND tak for nu og kæmpe krammer her fra!”
— Karina
Tusinde tak for forløbet med dig. Det har jeg været glad for omend jeg ikke fik trænet alt det jeg ville. Jeg er dog kommet ned i vægt og det er jeg rigtig godt tilfreds med, endda længere ned end jeg havde regnet med og turde håbe på. Du gav mig en snor og så har jeg selv løsnet og strammet til. Jeg spiste meget med mine følelser førhen, hvilket gjorde, at jeg var helt op at veje omkring 88-90 kg i september måned. Vægten svingede rigtig meget grundet rod i privat, nyt arbejde og en krop, som jeg bare ikke ville have. Jeg er blevet glad, fordi jeg føler mig mere tilpas i min krop. Mål for fremtiden: tro på at træning kommer stille og roligt ind i hverdagen, så jeg kan overskue det.
— lykke

Du er en fantastisk træner og du har gjort rigtig meget for mig. Så tak for det ❤️Alle burde få lov at være under dine vinger mindst én gang i deres liv, fordi det skaber ikke andet et godt med sig <3
— Maria

Jeg har haft et forløb på 16 uger hos Camille. Det har været nogle meget lærerige uger, hvor jeg har lært meget om kalorier og fået en glæde ved styrketræning. Med IBS, og en krop det kan holde på meget væske, har jeg lært at acceptere, at min vægt kan svinge rigtig meget, og har derfor brugt mine progressionsbilleder. Det har hjulpet mig rigtig meget, at kosten kan samsættes ud fra Camilles store opskriftkartotek, og så har jeg, af hensyn til min IBS kunnet tilpasse til, hvad min krop kan tolere indenfor kalorierammen. Jeg vil til hver en tid anbefale Camille.

Jeg har været under Camilles vinger i 3 måneder. Der er ikke sket meget på vægten - men der er sket så meget andet! Jeg har fundet en helt anden ro omkring min mad! Jeg ved hvad jeg skal/kan spise, jeg ved hvordan jeg får det hele til at passe sammen kaloriemæssigt så jeg hele tiden ligger i underskud. Jeg har det suverænt godt - mit energi niveau er simpelthen blevet helt fantastisk efter jeg har fået Camilles guide til en sundere hver dag. Jeg styrketræner og løber ved siden af, og jeg formår at presse mig selv lidt mere gang for gang. Det har bare været et rigtigt valg og gå til Camille for hjælp! Hun får mine varmeste anbefalinger!


Hej CamilleMit forløb hos dig har været fantastisk. En masse gode og lækre opskrifter, og et godt træningsprogram. Hvis jeg har været i tvivl om noget, eller haft en dårlig dag hvor intet lige spillede, har jeg kunne skrive til dig, og du har hjulpet mig videre, og det er jeg utrolig glad for. Jeg har fået en masse gode værktøjer med mig videre, og jeg har fået en bedre forståelse for kost, og føler nu jeg kan stå på egne ben. Tusind tak for en rigtig godt forløb, med gode råd og god vejledning. ❤️Kan varmt anbefale et online forløb hos dig! Knus Kamilla


Vil i øvrigt gerne takke dig for, at have givet mig et helt naturligt forhold til mad. Min mentalitet har altid været sort/hvid og alt eller intet. Jeg har tidligere tabt mig 30 kg. (Yes fra ca. 91 til 59 kg), men på jordens usundeste måde, hvor jeg ikke måtte spise noget, og når jeg gjorde, beregnede jeg hvor meget jeg skulle træne for at forbrænde det igen. Med dig kan jeg leve et helt almindeligt sundt liv og stadig spise sammen med min familie og venner. Kæmpe tak for det! Vægttabet er en succes, men den mentale forandring er lige så.

jeg er meget taknemmelig for det forløb jeg har været igennem og er så glad for alle de kg. Jeg har tabt. Det har gjort en kæmpe forskel for mig i mit selvværd og min livsglæde. Jeg føler mig helt klædt på til at fortsætte “alene” nu. Mange tak for alt😊

Det går stille og roligt fremad og med maden er der ingen udfordringer. Jeg har fundet mig super godt tilrette med alle måltiderne og det ligger efterhånden på rygraden mht. kcal tælling. Forløbet ved dig er det bedste jeg har gjort for mig selv - jeg har allerede lært så meget. Og nu er målet også indenfor rækkevide ;-)