Følg Johanne fra 96 - 66 KG

Hvordan er det at skulle tabe sig 30kg? Hvis du synes det er uoverskueligt at smide få genstridige kilo hvordan tror du så det er at skulle smide hele 30kg?

Mød Johanne. Johanne har et brændende ønske om at tabe 30kg og vi tager dig med hele vejen. Med daglige videodagbog filmer Johanne hendes dagligdag, op og nedture, udfordringer og succesoplevelser. Du kan følge med hele vejen, - uden filter.

Som utrænet og med en manglende forståelse for kost er Johanne gået ind i dette projekt. Min opgave er at undervise Johanne i at det sunde liv ikke handler om at udelukke fødevare men at lære at intet er så sundt at det ikke kan blive usundt og omvendt, der findes ingen usunde madvare, blot usunde madvaner.

Men hvordan er det at gå fra ingen aktivitet til pludselig at skulle bruge sin krop. Lære at træne i et fitness center og lære at lytte til sin krop. Og hvordan får man job, studie og det sociale liv til at matche uden at det bliver en kamp? Dette er fortællingen om Johannes nye livsstil, en sundere livsstil for altid!

47377702_2136982923012908_3822464844116787200_n.jpg

Fakta om Johanne;

Bopæl: Roskilde

Alder: 24år

Børn: 0

Job: studere til sygeplejske

Civil: Kæreste med Annika

Instagram: Johanne_gets_fit (tryk her)Start: 1 december 2018 - 96KG

Lår: 61cm, Arm: 30cm, Mave: 92cm, Hofte: 122cm.

2. målling 2januar 2019 - 86.8 kg

Lår: 58 cm, Arm: 32cm, Mave:99 cm, Hofte:112 cm.


Episoder

1: første måling og opdatering.

2: Den første træning - hvordan er det og hvordan er det pludselig at skulle finde tid i kalenderen til at træne?

3: Kan man finde træningstøj som sidder godt selvom man er en stor pige?

4: Hvad gør man når man har en dårlig dag? når motivationen og gejsten ikke er der ?

5: 2 måling, spændende at se hvordan december måned er gået! derudover har Johanne den første træning ved mig, det går ikke helt så godt. Men som utrænet kan en time ved en personlig træner kan man hurtig føle sig som en fiasko. - vi skal jo alle starte et sted.

6: Johannes første træning gik ikke særlig godt, vi prøver igen og denne gang går det heldigvis langt bedre, konditionen og styrken bliver bedre men det kræver at man hænger i og ikke giver op. Hvis det var nemt ville alle gøre det.

7:tiden er kommet til at træningen bliver intensiveret. Cardioen skrues op og et nyt træningsprogram skal udfordre Johanne. Kosten er nu på plads og kostvanerne ændret – derfor er tiden kommet til at træningsparameteret skrues op så vi kan få skruet op for tempoet for vægttabet.  

8: måling nr. 3 ovenpå en træning,

9: Træningen går meget bedre og Johannes kæreste Annika er kommet med til en omgang skulder træning i Vesterbronx. Derudover kommer johanne med et tip til en sundere kage når man skal have noget kage med på jobbet J

10:Hvad gør man når man gerne vil leve sundt på ferien ? Johanne er på hendes livs vægttabsrejse men har inviteret kæresten en tur til tyskland. Det er svært at leve på en kostplan når man er ude! Alligevel får de plads til at træne, heldigvis er Annika fan af træning og støtter Johanne hele vejen. Da johanne kommer hjem er hun alligevel nervøs for om fristelserne på deres tur påvirker hendes vægt negativt.

Mød Johanne og starten på johannes rejse mod minus 30kg. Første mål og opdatering.

Den første træning og hendes små udfordringer i starten.
Johanne mangler noget træningstøj, men hvordan er det at skulle købe fitness tøj når man er en stor pige?
Hvad gør man på en dum dag? Hvad gør man når motivationen svigter ?