Et forløb som er tilpasset alle og forskellige behov 

Brug koden: cwonline og spar oprettelsesgebyret lige nu


 

Jeg tilbyder 3 forskellige forløber alt fra dig som udelukkende ønsker løbende træningsprogrammer, en kostplan, daglig support og ugentlige opdateringer. Men også til dig yderligere ønsker selv at udvælge og tracke dine madvare, sammensætte din egen kostplan mellem 2000 forskellige nemme opskrifter og til dig som også ønsker den personlige kontakt. 

 
Jeg har været rigtig glad for opbygningen af kostplanen. Det fungerer super godt. Den hurtige svartid på mails er også helt perfekt.Jeg er glad for de resultater jeg har fået af programmerne, og er derfor ikke i tvivl om at det er rigtigt.
— karen
Har før haft online forløb med andre coaches, men det er første gang det gået så nemt med at få det til at være hverdag og det er så rart ikke at sidde med en masse rekstriktioner. Selvom du har mange piger på dit online hold, får man virkelig følelsen af at du er der for hver og en af os. Tak for det :)
— Michelle
Jeg er rigtigt glad for, at man hver uge skal sende opdatering, da det har hjulpet mig til at holde fokus. Og det har været dejligt med en træningsplan + videoer, da jeg ikke har så meget forstand på styrketræning
— Michelle

CWonline
Basis
Plus
VIP
2 x 30min. telefonsamtale med CW i mdr.
Egen personlige profil hvor du har oversigt over din udvikling i billeder og graf
Mulighed for selv at taste madvarer og få fulde overblik over kalorier
Tilpasset træningsprogram og kostprogram
Opskriftsbibliotek med over 2000 opskrifter som let justeres efter portionsstørrelse
Nyt træningsprogram hver 8. uge
Ugentligt feedback og opdatering
24 timers chatsupport
Alle programmer er udarbejdet af Camille
Justering af cardio og træning under forløbet hvis dette er aktuelt
 
599 kr/md
KØB
899 kr/md
KØB
1.899 kr/md
KØB
Oprettelse 699 kr. Bindingsperiode 3 mdr. Opsigelse 1 md + løbende måned.

Alle forløb dækker over 

 

Alle mine klienter oprettes i et personlig brugerprofil. Denne brugerprofil gør det nemt og overskueligt at kommunikere, følge udvikling og få adgang til træningsprogrammer, videoer, opskrifter, kostplaner og meget mere. Dette ekslusive forum giver os de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb. 

Du modtager et log in til egen profil hvor alle disse funktioner er tilgængelige i alle 3 forskellige forløber: 

 

BASIS, PLUS og VIP indeholder alle: 

24 timer chatfunktion og support.

Overblik over udvikling i graf og formbilleder.

Ugentlig opdatering og feedback samt justeringer hvis dette er nødvendigt. 

Adgang til skræddersyet træningsprogram samt kostprogram. 

Alle træningprogrammer er opbygget af youtube videoer 

Kostplan med mulighed for selv at sammensætte sin dagskost

Nyt skræddersyet træningsprogram hver 8. uge 

Træningsprogram opbygget med tekst samt youtubefilm så du ikke er i tvivl om udførelse af øvelser. 

 Adgang til egen brugerprofil så du overskueligt kan se din egen udvikling. 

Adgang til egen brugerprofil så du overskueligt kan se din egen udvikling. 

 Træningsprogram som er underbygget med mine egne youtube film så du ikke er i tvivl. 

Træningsprogram som er underbygget med mine egne youtube film så du ikke er i tvivl. 

 

PLUS og VIP indeholder yderligere 

Mulighed for selv at bygge sin kost ud fra mit store bibliotek af over 2000 opskrifter. Systemet udregner selv portionsstørrelserne tilpasset dig. 

Mulighed for selv at tracke og taste sinde madvare via vores egen madlog. Her finder du (stort set) alle forskellige fødevare og og du angiver selv mængde. Dette gør det nemt at leve spontant og for mig at følge din fleksibel dagskost. 

 Byg din egen kostplan ud fra 2000 nemme lækre retter, du kan vælge 4 retter pr. måltid hver 14.dag

Byg din egen kostplan ud fra 2000 nemme lækre retter, du kan vælge 4 retter pr. måltid hver 14.dag

 Tast din egen kost ind - så har du og jeg overblik over din dagskost og du bestemmer helt selv hvad du spiser 

Tast din egen kost ind - så har du og jeg overblik over din dagskost og du bestemmer helt selv hvad du spiser 

 

VIP indeholder yderligere 

30 min personlig samtale to gange i måneden. Til dig som enten gerne vil mødes i København eller en telefonsamtale. Dette er til sig som har brug for den personlige kontakt. 


Hvordan fungere CWonline? 

Når du tilmelder dig CWonline forløbet starter du med at udfylde et spørgeskema. Ud fra dette skema skræddersyr jeg dine programmer og max. 5 hverdage efter har du sine planer. Jeg arbejder helst hurtigt, jeg ved jo du gerne vil i gang. Herefter ligger dine programmer inde i din egen personlige profil. Hver weekend forventer jeg du opdatere med vægt og formbilleder, - men bare rolig, jeg skal nok minde dig om det. Derudover har du adgang til en masse fede funktioner som muliggør at vi sammen kan have et lærerigt, succesfuldt og intenst forløb. 

Ugentlige opdateringer 

De ugentlige opdateringer besvares via din egen profil i både billede, vægt og tekst. Du opdatere senest hver søndag kl 24.00 og modtager feedback herfra senest tirsdag. Du uploader formbilleder, din vægt og en beskrivelse af ugens gang. Ud fra dette har jeg de bedste forudsætninger for hele tiden at justere i dine planer så vi når både delmål samt mål. 

Overblik over delmål i billeder og graf 

På din personlige profil har du det fulde overblik over din egen udvikling. Både i vægt, centimeter samt billeder. 

24 timer support via chat 

Det bedste samarbejde sker over kommunikation. Chatfunktionen er din livline til mig som du kan bruge til små eller store spørgsmål. Men for at sikre at vi sammen får det bedste resultat så er dette også essentielt, især de dage hvor du har brug for ekstra støtte. De små bump på vejen gør os kun stærkere og jeg lære dig bedre at kende. På den måde designer vi sammen den perfekte vej for dig, til at opnå dit mål. 

Træningsprogram og spørgeskema 

Ved oprettelse af forløbet udfylder du et spørgeskema. Her angiver du ud over en masse brugbart data også dine centimeter mål. Hver 8. uge modtager du automatisk en reminder på, at det er tid til at udfylde et nyt spørgeskema. Dette spørgeskema skal udfyldes med henblik på at udarbejde et nyt træningsprogram til dig. Alle træningsprogrammer er designet både med tekst samt youtube træningsfilm, så du ikke er i tvivl om udførelse, hverken til hjemmetræningen eller fitnesstræningen. Hver 8 uge angiver du således også dine centimeter mål. 

Kostprogram 

Dit kostprogram er sammensat af kilder så du selv kan designe din egen kost. Dette gør det nemt at være social og spise sammen med familien. 

Opskriftbibliotek 

Opskriftbiblioteket indeholder alle former for opskrifter. Alt fra nemme hurtige retter til bagværk m.m. Du kan vælge at bygge en dagskost op ved brug af opskrifterne, systemet udregner mængderne for dig - det har aldrig været nemmere! 

Madlog

Hvis du står og gerne selv vil bestemme hvad du vil spise, så har du rig mulighed for at bruge min madlog. Madlogen gør det muligt at søge blandt, stort set, alle madvare og angive mængde. På den måde kan du lave hurtige måltider eller egne retter. Bruger du min madlog har jeg også overblik over din kost. Madloggen er ud over dette et fantastisk redskab til at gøre dig klogere på kosten og dens indhold. På den måde kan du nemt træffe beslutninger ud fra angivelsen af kalorier og spise ude, uden at du afviger fra vores plan. 

 

Personlige samtale 

vælger du mit VIP forløb giver det dig retten til 2x  30min telefon/personlig samtale med mig i måneden. Dette er til dig som har brug for den personlige coaching og et mere intenst forløb. 

Mest stillede spørgsmål

 

Skal jeg veje min mad af? 

Du skal lære at variere din daglige koste uden dårlig samvittighed, derfor skal du veje din mad af for at skabe kendskab til portioner. Jeg har altid fokus på kaloriefordelling og mængde. Gør vi kalorier op i broccoli og chokolade, så kan du få en stor mængde broccoli kontra en lille portion chokolade – valget er dit og det du skal lære. 

Er det dyre madvare og tager det lang tid at forberede og kan jeg spise sammen med min familie ?

Nej, det er ganske almindelige madvare. Mad skal være ukompliceret så vi ikke knækker halsen, -derfor har du rig mulighed for selv at sammensætte dine måltider i opskrifter eller nemme løsninger som eksempelvis en rugbrødsmad. Derfor er det selvfølgelig en forudsætning at kosten ikke sætter nogle sociale hindringer hvis det skal være realistisk. Du kan både lave mad med familien og spise ude.  Jeg kan ikke understrege nok, at dette er en livsstil og ikke en slankekur eller et fix.

Jeg tåler ikke gluten, laktose, er veganer, spiser ikke særlige madvare - tager du højde for det? 

Du har rig mulighed for at vælge og sammensætte dine forskellige madvare. Det vil sige at du også gør dig de fravalg som passet til dig. 

Hvor meget skal jeg træne?

Det som er realistisk! Kvalitet fremfor kvantitet

Ved tilmeldning modtager du et spørgeskema som du udfylder og ud fra dette tilrettelægger jeg din træningsplan og ligger ind i din personlige profil. Jeg går meget op i at det er realistisk og du finder glæde i din træning. Niveauet tilpasses dig om det er hardcore fitness, nybegynder eller udelukkende hjemmetræning. Vi er interesseret i at du får succes og derfor er udgangspunktet dit liv. Oplever vi undervejs at det ikke fungere, at det er for meget eller for lidt, så justere vi herefter. 

Nyt træningsprogram hver 8 uge

Hver 8 uge modtager du et nyt spørgeskema som du udfylder. Herfra udarbejder jeg et nyt træningsprogram til dig som er tilpasset dig og din nye kompetencer. 

Jeg har skader, tager du hensyn til det? 

Jeg tager højde for skader som har en diagnose fra lægen eller du selv er klar over hvilke bevægelser du skal undgå. Jeg genoptræner ikke skader. 

Når jeg har udfyldt spørgeskema hvornår modtager jeg så mine planer? 

Der kan gå op op til 5 hverdage fra du har udfyldt til du modtager din kost og træningplan. 

Hvordan fungere den ugentlige opdatering? 

Du vil få en reminder hver fredag om du skal huske at logge ind på din konto og udfylde din opdatering. Dette gøres med vægt og formbilleder, hver 8 uge også mål med målebånd. I din velkomstmail vil du modtage introduktion til hvordan du gør dette optimalt. Opdateringen skal indsendes senest hver søndag kl 24.00, feedback gives herefter mandag eller tirsdag. 

 

Er du nysgerrig på mere og vil du gerne læse om min filosofi og tilgang til din individuelle sundhed? Så læs meget mere her