Det mest effektive Bootybuilding program til dig, - ligegyldig niveau - GRATIS!

Jeg har lavet et gratis bootybuilding program til alle sder ønsker sig en fast stram mås og at få banket fedtforbrændingen i vejret. Ligegyldig om du du træner hjemme på stuegulvet eller går i fitness, - så har du her det mest effektive program til en strammere, rundere og fastere mås og ikke mindst det mest fedtforbrændende!

Prøv det selv og få adgang til din personlige online platform.

Se film nedenfor

Du skal blot trykke på det program nedenunder som passer dig bedst og udfylde de nødvendige data. Således får du også adgang til din helt egen private brugerprofil på min online platform. Som gave til dig får du yderligere mulighed for at vælge retter fra min store opskriftbibliotek - hvor du finder 100-vis af nemme lækre opskrifter !

Programmerne er selvfølgelig bygget op med youtube film - så du slet ikke er i tvivl om hvordan øvelserne skal udføres.

 

Kender du dette..... 

Du er træt, træt af at jagte det sunde liv og få de resultater som du egentlig gerne vil? Du lever sundt, i perioder! Indtil sundheden bliver for meget og korthuset vælter - så går du i modsatte grøft. Men er det fordi du har en ryg som en regnorm? Hvorfor kan du ikke lade være med at spise "forbudte" madvare? Hvorfor kan du ikke komme afsted til de træninger du har planlagt? Hvorfor får du ikke de resultater du gerne vil - nu hvor du så gerne vil? 

Jeg kan trøste dig med at der ikke er noget i vejen med dig - du har bare ikke fundet DIN sunde livsstil. Vi kan og vi skal ikke leve et liv præget af regler og restriktioner, selvom hippe forskellige kure sig madreligioner priser sig selv som sandheden til den krop du ønsker!. Men i et normalt liv, med en hverdag som skal fungere - så fungere det ikke at leve et liv efter en formel. Sundhed handler ikke om kontrol! Sundhed handler ikke om forbud! Sundhed handler om velvære i egen krop og sind - sundhed er individuel og har ingen regler, restriktioner eller kontrol. Det handler om at være realistisk og at tage udgangspunkt i den enkelte hvis vi ønsker at opnå succes og varig vaner samt resultater. Jeg finder din sunde vej, din livsstil med plads til livet og får dig til at smile når du ser dig selv i spejlet - også uden tøj.

Alle fortjener den krop de har det bedst i - velkommen til CWtraining, - læs mere om min filosofi her  

 

9241.jpg

CW Online forløb

skal du være een af mine piger?

 

CW ONLINE FORLØB

Er du træt af dårlig samvittighed og sidder fast i en usund livsstil? 

Er du forvirret omkring hvad sundhed er? 

Er du træt af at leve et liv med regler og restriktioner som kun holder i korte perioder? 

Passer dine skrappe kure og høje træningsambitioner ikke ind i din hverdag? 

Mangler du energi, resultat og velvære i krop og sind? 

 

Så er du een af mange danske kvinder ! 


Her er dine muligheder hos mig:

 
9244.jpg

Kostplaner

Camille Wagner marts 201834241.jpg

Personlig træning

 

Velkommen til CWTRAINING.DK


CWShoppen


Se, læs og hør flere af mine pigers resultater her

CWonline klienters udtalelser

læs os se flere her


Efter 2 meget stressende år og en graviditet med bækkensmerter og kvalme stort set hele graviditeten igennem, begyndte det at vise sig på kroppen, og jeg blev et eller andet sted også ligeglad.

Helt ligeglad var jeg alligevel ikke og faldt en aften over Camilles Instagram profil. Der var et godt tilbud på et online forløb og jeg tænkte: “det er sgu nu eller aldrig”. Jeg tilmeldte mig og fik et ærligt og uddybende svar fra Camille med kostplan og træningsplan.

Planerne var rigtig gode og for en som mig, der ikke er vildt erfaren i fitness, var det nogle gode og overkommelige øvelser. Der var ikke meget kommunikation, da det var online, men de gange, hvor jeg skrev til Camille, svarede hun nærmest med det samme. Hun er ærlig, realistisk, positiv og imødekommende. Hun er virkelig rar at snakke/skrive med og det føles som om man snakker med en veninde, hvilket er SÅ skønt, når man i forvejen blotter sig selv meget overfor en person man ikke kender.

Forløbet har givet mig dét, jeg i lang tid havde savnet; magten over eget liv igen. Jeg fik en forståelse for mad og portioner samtidig med at alt var tilladt - bare indenfor rimelighedens grænse. Jeg har på 5 uger tabt mig 5 kg og kan se og føle en kæmpe forskel!

Jeg vil anbefale alle, der har et behov for et skub bagi, at kontakte Camille og har allerede anbefalet det til flere af mine bekendte.

— Beinta, 28, Sæby
jeg har lært SÅ meget om kost og træning! Jeg har fået et gladere sind og en gladere krop. Jeg har lært at nyde ét enkelt stykke kage engang i mellem, i stedet for at sluge 3 på 10 minutter. Camille, du har været så støttende og hjælpsom, men jeg er ved at føle mig klar til at klare mig på egen hånd, men jeg havde ikke kunne gøre det her uden dig! Jeg har haft de fedeste træninger, med sjove, gode og udfordrende øvelser
Tak for din store opbakning indtil videre, det betyder meget!
— Afsluttet CWonlline klient

Jeg har været sindsygt glad for mit forløb, det har givet mig lige præcis hvad jeg havde brug for, for at opnå mine resultater. Jeg havde aldrig troet det kunne være så enkelt at tabe sig - ikke med det forstået at det ikke har krævet masser af sved på panden og en vilje til at overholde dine anvisninger. Men det har været muligt at leve et fuldstændigt almindeligt liv samtidig, med plads til venindehygge og blandselv slik om fredagen, alting handler bare om mængderne 😎. Derfor har jeg nu sagt et evigt farvel til suppekurer og andre dårlige slankekure som ikke holder.
Jeg har aldrig brugt bedre penge på mig selv end disse, det er den bedste følelse at se sig selv i spejlet og være tilfreds! - sådan burde alle have det🙌🏼
— Katrine
 
 
 

Følg med i min hverdag

Se med på instagram : CWtrainingdk