9241 2 (2).jpg
 

Find det onlineforløb, der passer til dig

Alle forløb i januar 2019: Spar oprettelsen på 799kr (så længe pladser haves)

CW Basis Onlineforløb

Her får du personlige træningsprogrammer og kostplaner, så du kan skabe nye, sunde vaner og nå dine mål for din krop.
Læs mere om CW Basis Onlineforløb

IMG_9186 2.jpg

CW Plus Onlineforløb

Med Plusforløber supplerer du de personlige træningsprogrammer og kostplaner med adgang et stort opskriftsbibliotek, der gør det nemt at vælge sundt, når du køber ind og laver mad.

Læs mere om CW Plus Onlineforløb

IMG_7984.jpg

CW Kostforløb

Vil du have styr på din kost og mangler du sparring og professionel vejledning i forhold til, hvad du spiser? Med Kostforløbet fokuserer vi på sund, nærende og velsmagende mad.


Læs mere om CW Kostforløb


TRÆNGER DU TIL NY, SUNDE VANER?

Får du ikke trænet, fordi tiden er knap?

Jeg udvikler et personligt program med hjemmetræning, så du kan træne, når du har tid.

Træner du for fuld skrue, men opnår ikke de resultater, du drømmer om?

Jeg hjælper dig med en balanceret kostplan og giver dig viden, så du kan træffe de sunde valg. 

Har du født og savner den krop, du havde før baby?

Jeg udarbejder en komplet plan med hjemmetræning, fitnessøvelser og den rette kost. 

Er du usikker på, om du træner rigtigt?

Jeg giver dig tæt sparring, så du får sikkerhed i din træning og kommer rigtigt i gang.

Med mine onlineforløb får du en træner, der er med dig hele vejen – fra første dag til du når dit mål. Jeg fejrer dine sejre, og hjælper dig over de bump, du møder undervejs.

 
Design uden navn(4).png
“Har før haft online forløb med andre coaches, men det er første gang det gået så nemt med at få det til at være hverdag og det er så rart ikke at sidde med en masse restriktioner. Selvom du har mange piger på dit online hold, får man virkelig følelsen af at du er der for hver og en af os. Tak for det :)”
— Michelle
“Jeg kontaktede Camille i januar, da jeg havde brug for en, som kunne guide mig til et sundt vægttab. Inden da havde jeg fulgt Camille længe via de sociale medier og syntes rigtig godt om hendes tilgang til træning og hele ideen om en sundere og gladere livsstil. Hun sætter meget fokus på, at det passer til netop en selv og guider en, hvis der er lidt problemer. Samtidig er hun rigtig god til at spørge om kostplan og træningsprogram fungerer for en. Jeg vil klart kunne anbefale Camille som coach, hvis man er på udkig efter en med erfaring og lytter!”
— Marianne
Design uden navn(5).png


camille.jpg

CW Online forløb:
Alt det bedste fra personlig træning og kostvejledning – når det passer dig

Forestil dig at have en personlig træner eller kostvejleder derhjemme – en person, der motiverer, guider og hjælper dig. En, der har fokus på, at du kommer i gang med din nye sunde livsstil, sikrer at du træner og spiser rigtigt, holder dig på sporet og tilmed fejrer dig, når du når dine delmål. Det får du med mine onlineforløb.

 

CW ONLINEFORLØB: TRE TRIN TIL ET SUNDT LIV

  1. Når du tilmelder dig, sender jeg dig et spørgeskema. På baggrund af dine svar skræddersyr jeg trænings- og/eller kostprogram til dig, og du har dem senest fem hverdag senere – så du kan udnytte din motivation og komme i gang med det samme.

  2. Du får adgang til et eksklusivt onlineforum, der fungerer som din egen sunde dagbog og kommunikationskanal til mig. Forummet er essentielt for at vi sammen kan nå dine mål, få succes og skabe dine holdbare sunde vaner. Hver uge tjekker du ind med status, vægt og formbilleder – og bare rolig, jeg skal nok minde dig om det.

  3. Udover et enkelt overblik over dine resultater og din fremgang – som både grafer og billeder – får du også adgang til dine træningsplaner, et hav af enkle og pædagogiske træningsvideoer, sunde og appetitlige opskrifter, kostplaner, en madlog samt 24-timers chatfunktion med mig, så du aldrig vil opleve at stå alene, hvis du rammer en mur i vejen mod dit sunde liv. Jeg er med dig hele vejen, for jeg ved, at hvor vigtigt det er, hvis du skal have et lærerigt, intenst og frem for alt succesfuldt forløb.

Læs mere om, hvordan CW Onlineforløb fungerer