9265 (2).jpg

Din vej til det sunde liv

Enhver der har prøvet at overholde et hardcore træningsprogram eller en kostplan fyldt med forbud ved, at de sjældent giver resultater. Efter et stykke tid snubler du over de mange regler, og så kan det være svært at komme tilbage på sporet. Det er, fordi sundhed ikke kan sættes på formel. Sundhed er individuel, og derfor skal både din træning og din kostplan være individuelle.

Det er dit eget liv, der sætter rammen for din onlinetræning med mig. Du træner, når det passer i din hverdag og dit liv – noget, der gør det både nemmere og sjovere at holde fast. For det skal være sjovt at blive sund.

Jeg tror på, at et sundt liv indeholder både sundhed og liv – der skal være plads til både salat og chokolade. Der findes nemlig ingen usunde madvarer, men der findes usunde madvaner. Hos mig får du den viden, du har brug for, så du kan skabe varige sunde vaner, træne rigtigt og opnå resultater – og på den måde finde trygheden i dit nye, sunde liv.

Jeg har i mange år hjulpet en masse dejlige kvinder til at blive en bedre version af dem selv. Hjulpet dem til et liv med rette redskaber til at føle sig springfyldt med energi, glæde og ikke mindst VELVÆRE - for følelsen af velvære betyder for mig sundhed. Det handler hverken om tallet på vægten eller størrelsen på kjolen. Livet skal leves fuldt ud! og vi skal nyde hver dag uden dårlig samvittighed. Læs mere om mine pigers forløber her og jeg håber du vil finde en masse inspiration her på min side.