Sådan fungerer et CW Onlineforløb

mobile-phone-icon-vector-2382356.jpg

24-timers support med chatfunktion
Et godt samarbejde kræver god kommunikation. Derfor får du naturligvis 24-timers chatfunktion, hvor du få svar på små og store spørgsmål og et boost, når du rammer de små bump på vejen. Chatten er din livline til mig, og den sikrer, at jeg lærer dig bedre at kende – så vi kan designe ned perfekte vej for dig, så du opnår dine mål.


683720-200.png

Tilpasset træningsprogrammer
Når du tilmelder dig et onlineforløb, udfylder du et spørgeskema – bl.a. med dit centimetermål. Dine svar bruger jeg som udgangspunkt for dit personlige træningsprogram. Et CW-træningsprogram er designet med både tekst og youtube-træningsfilm, så du ikke er i tvivl om udførelse – uanset om du vælger hjemmetræning eller fitnesstræning. Træningsprogrammet udformes på baggrund af dine oplysninger som tid, niveau, hjemme eller styrke og ambitionsniveau. Jeg udvikler realistiske træningsprogrammer så du vil opleve succes i hverdagen uden det bliver stresset for dig. Ved CWonline tager jeg ikke højde for skader hertil skal du vælge enten personlig træning eller mit 6 ugers onlineforløb.

Hver ottende uge skal du udfylde spørgeskemaet igen og opdatere dit centimetermål, så vi sikrer, at du hele tiden har fremgang og ser resultater.


magnifier_318-50440.jpg

Overblik over din udvikling i grafer og formbilleder
Husk at bruge din personlige profil – det er her, du får det fulde overblik over din fremgang. Du kan følge din vægt, dit centimetermål og se billeder, der viser din transformation.


index.png

Ugentlige opdateringer
Hver weekend (senest søndag kl. 24) uploader du formbilleder, vægt og din egen beskrivelse af ugens gang kost- og træningsmæssigt. Senest tirsdag får du min feedback og evt. justeringer af dine programmer, så du forbliver motiveret og dermed når både delmål og dit endelige mål.


restaurant_318-108263.jpg

Kostprogram
Du designer selv dit eget kostprogram ud fra en række kilder – det gør det supernemt at holde de sunde vaner og samtidig være social og spise sammen med familien. Derudover har du også mulighed i plus og kostforløbet til selv at designe din egen kostplan som er tilpasset dig!


132-512.png

Opskriftsbibliotek
Opskriftsbiblioteket indeholder alle former for opskrifter; fra nemme og hurtige retter til bagværk og meget andet. Du kan bruge retterne enkeltvis, men også opbygge din egen madplan – systemet udregner nemlig automatisk mængderne for dig. Tænk, at kostplanlægning kan være så enkelt! Gå på opdagelse i over 2000 forskellige lækre opskrifter.


food-outline.png

Madlog
Bruger du ikke opskrifter, eller vil du selv bestemme menuen? Så brug CW-madloggen. Her kan du søge blandt stort set alle madvarer og angive mængde – på den måde kan du sammensætte dine egne retter. Madloggen er desuden et fantastisk redskab til at blive klogere på kost og kalorier – en viden, der gør det nemt for at træffe sunde valg, fx når du spise ude. Jeg bruger også medloggen til at få overblik over din kost, så jeg kan rådgive dig bedst muligt.


Vil du vide endnu mere?
Få svar på de mest almindelige spørgsmål!