#CWTraining and Nutrition

Vi er alle forskellige. Vi har forskellige værdier, mål, drømme og ønsker. Og når det kommer til livsstil, så handler det om at være i balance.

Jeg arbejder ud fra den individuelle klients værdier og prøver at finde en realistisk vej for mine klienter til at opnå den krop, de har det bedst i uden at gå på kompromis med de elementer, der er vigtige for den enkelte.

 

 

#CWTraining

Træning skal være en glæde, ikke en stressfaktor. Når mine CW-piger tager til træning, skal det ses som deres tid - noget de ser frem tid.

Det skal være en lærerig rejse - både for krop og sind.

Jeg beskæftiger mig med styrketræning – med speciale i styrketræning til kvinder. Selvom jeg primært fokuserer på kvinder, så er styrketræning unisex, der bør dyrkes på samme plan, med samme belastning og intensitet, om man er mand eller kvinde.

Mit klientel er kvinder, da jeg netop har specialiseret mig indenfor kvindekroppens udvikling gennem styrketræning.

Styrketræning er en benhård sport. Det kræver motivation, engagement og en god portion “fandenivoldsk” for at opnå en trimmet krop - og det er ikke en umulige opgave, langt fra.

Ingen kommer dog sovende til flotte resultater. Hvis du allerede har bestemt dig; du vil gerne arbejde med en personlig træner, så er det vigtigt, at du holder ved - ellers er dine penge spildt.

 

#CWNutrition

Velafbalanceret. Det er nøgleordet i mine kostplaner. Sund mad skal være nemt og billigt. Du kan læse om min kostfilosofi her, som danner fundamentet for de kostplaner, jeg udarbejder for mine klienter.

Jeg tager højde for familie, børn, job osv.

For mig er det vigtigt, at mine klienter oplever en frihed i deres kostprogrammer og har en forskellige muligheder samt opskrifter, således at kosten ikke bliver kedelig eller ensformig.

Jeg går ind for, at vi spiser 6 gange om dagen. De forskellige måltider er tilrettelagt således, at energiniveauet er højest, når vi skal bruge energi - og stofskiftet opretholdes dagen lang, så lysten til at falde i sukkerfælder mindskes.

Mine kostplaner er sammensat på sådan en måde, at ingen dage behøver at være ens.

På baggrund af mine erfaringer gennem årene er jeg af den overbevisning, at kroppen fungerer bedst, når den får de byggesten, den skal bruge.

Disse byggesten udgøres af alle næringsstoffer som fedt, kulhydrat og protein. I min verden må kroppen ikke forbydes nogle næringsstoffer, da man derved vil nedbryde kroppen eller få afsavn til nogle fødevarer.

Jeg går ikke ind for snævre eller besværlige livsstilsformer som low-carb, paleo eller raw m.m. Mad skal ikke være besværligt. De fødevarer, som mine kostplaner består af, er let tilgængelige i alle supermarkeder og tager højde for både budget og familie.

Helt overordnet er min holdning til kost: “sund fornuft” og “alt med måde”