#CWTraining and Nutrition

Vi er alle forskellige, med forskellige værdier, mål, drømme, ønsker. En sund livsstil er at være i balance mellem alle disse vigtige aspekter af dit liv. Jeg arbejder ud fra den individuelle persons værdier og prøver at finde en realistisk vej for mine klienter til at opnå den krop de har det bedst i, uden at gå på kompromis med de elementer, der er vigtige for denne individuelle person.

 

#CWTraining

Træning skal være en glæde, ikke en stressfaktor. Når mine CW piger skal ned og træne, skal de se det som “deres tid”, og noget de ser frem til. For at undgå, at træning bliver en stressfaktor, pligt, uoverskueligt, eller giver dem dårlig samvittighed, hvis ikke de kommer afsted - skræddersyr jeg et træningsprogram ud fra deres målsætning, kompetencer og tidsressourcer, således at træning, kost og deres liv er i balance og både processen mod deres mål samt vedligeholdelse af deres livsstilsændring bliver en lærerig rejse af deres egen krop og sind.

Jeg beskæftiger mig med styrketræning – og specielt styrketræning for kvinder. Dog ser jeg styrketræning som en unisex sport, der bør dyrkes på samme plan, med samme belastning og intensitet for både mænd og kvinder. Mit klientel er kvinder, da jeg netop har specialiseret mig indenfor kvindekroppens udvikling i gennem styrketræning. Grunden til, at jeg interesserer mig for tung styrketræning, er fordi, det er den mest naturlige kosmetiske sportsgren, der findes. Tung styrketræning gør det muligt at forme kroppen, stramme, tone og ikke mindst få stofskiftet til at stige markant på kort tid. Styrketræning er dog en benhård sport. Det kræver motivation, engagement og en god portion ”fandenivoldskhed” for at opnå en top trimmet krop – men det er ikke en umulig opgave. Jeg forventer, at mine klienter vil kæmpe for at nå deres mål. Det er vigtigt at kampgejsten er der, ellers skal man ikke bruge penge på en personlig træner eller et træningsprogram. Ingen kommer sovende til flotte resultater, men jeg garanterer, det er det hele værd.

 

#CWNutrition

En velafbalanceret kost er nøgleordet i mine kostplaner. Sund mad skal være nemt og billigt at følge. Du kan læse om min kostfilosofi her, som lægger grunden for de kostprogrammer, jeg udarbejder til mine klienter. Jeg tager højde for evt. familie og tidsressourcer samt allergier. For mig er det vigtigt, at mine klienter oplever en frihed i deres kostprogrammer og har en masse forskellige muligheder samt opskrifter, således at kosten ikke bliver kedelig eller ensformig, og motivationen opretholdes. Jeg går ind for, at vi spiser 6 gange om dagen. De forskellige måltider er tilrettelagt således, at energiniveauet er højest, når vi skal bruge energi, og stofskiftet opretholdes dagen lang, og så lysten til at falde i sukkerfælder ligeledes mindskes.

Mine kostplaner er yderligere sammensat på sådan en måde, at ingen dage behøver at være ens. Kostplanerne er skræddersyet til den enkelte, således at jeg så vidt muligt laver en varieret kostplan med nemme muligheder, så det ikke bliver for tidskrævende eller ensformigt.

På baggrund af mine erfaringer gennem årene, er jeg af den overbevisning, at kroppen fungerer bedst, når den får de byggesten, den skal bruge. Disse byggesten udgøres af alle næringsstoffer som fedt, kulhydrat og protein. I min verden må kroppen ikke forbydes nogle næringsstoffer, da man derved vil nedbryde kroppen eller få afsavn til nogle fødevarer. Derfor går jeg ikke ind for snævre eller besværlige livsstilsformer som low-carb, paleo eller raw m.m. Mad skal ikke være besværligt. De fødevarer, som mine kostplaner består af, er let tilgængelige i alle supermarkeder og tager højde for både budget og familie. Helt overordnet er min holdning til kost: “Sund fornuft” og “alt med måde”.