CWLifestyle - en filosofi tilpasset dig

fordi sundhhed er individuelt  

Vi er alle forskellige. Vi har forskellige værdier, mål, drømme og ønsker. Og når det kommer til livsstil, så handler det om at være i balance.
Jeg arbejder ud fra den individuelle klients værdier og prøver at finde en realistisk vej for mine klienter til at opnå den krop, de har det bedst i uden at gå på kompromis med de elementer, der er vigtige for den enkelte.
 

"Min Filosofi er at skabe succes, varige holdbare resultater og ikke mindst vaner med udgangspunkt den enkeltes livsmønster "


 

Min Træningsfilosofi 

Udfordrende som efterlader følelsen af succes

Træning skal være en glæde, ikke en stressfaktor, derfor skal mængde og intensitet være realistisk og tilpasset den enkelte. Når mine CW-piger tager til træning, skal det ses som deres tid - noget de ser frem tid.

Træning skal være en fornøjelse og ikke en dårlig samvittighed eller en sur tjans. Så jeg gør en ære i at arbejde programmer tilpasset mine pigers niveau, tid, kompetencer og mål. Om det så er hjemmetræning, fitnesstræning eller et ønske om at løbe et marathon. 

Dog finder jeg balancen mellem udviklingen af den enkeltes styrke og kompetencer. Jeg ønsker at gøre mine piger stærkere og forme deres kroppe strammere og fastere, men på det niveau så den enkelte oplever progression, udvikling og succes. 

 


Min kostfilosofi 

VIDEN ER MAGT

Viden er magt og viden giver tryghed .... - Du sidder måske og tænker; “Jeg spiser og lever sundt, men forstår ikke hvorfor, du ikke opnår ...

Hvis du sidder derude og synes du lever sundt men ikke forstår hvorfor du ikke opnår de resultater som du ønsker, så er det fordi du gør noget forkert.

Det kan handle om at du spiser for store mængder af sunde, men kalorietætte madvare som eksempelvis avocado og nødder. Det kan også bunde i at du har ladet dig overbevise om at mørk chokolade er super sundt og brød er bandlyst. Der findes flere sundhedsudsagn som ikke beror sig på beviser, end der findes evidensbaseret videnskab i forhold til sundhed. Det er nemlig ikke kompliceret at leve sundt, men det handler om du sætter dig lidt ind i, hvad du egentlig putter i munden. Bare fordi der står protein som fortegn på en fødevare er dette ikke ensbetydende med det er sundt. Du må starte med at stille spørgsmålstegn ved sundhedstips og råd du bliver mødt med – du må ikke tro på alt du ser, læser eller høre, men undersøg hvorvidt det er sandt eller blot en hypotese.

På baggrund af mine erfaringer gennem årene er jeg af den overbevisning, at kroppen fungerer bedst, når den får de byggesten, den skal bruge - så vi hverken udelukker madvare eller sætter regler op. Disse forbud gør blot at vi oplever afsavn. Derfor lære jeg mine piger om kost og kostens betydning. Lære dem hvordan de i løbet af dagen undgår at falde i sukkerfælder og oplever et øget energiniveau i løbet af hele dagen. 

Jeg går ikke ind for snævre eller besværlige livsstilsformer som low-carb, paleo eller raw m.m. Mad skal ikke være besværligt. De fødevarer, som mine kostplaner består af, er let tilgængelige i alle supermarkeder og tager højde for både budget og familie.

Helt overordnet er min holdning til kost: “sund fornuft” og “alt med måde” og der er intet der er så sundt at det ikke kan blive usundt.