Velkommen til

CWOnline Forløb

Til dig som ønsker resultat igennem balance og holdbare vaner resten af livet! 

 


Er du træt af dårlig samvittighed og sidder fast i en usund livsstil? 

Er du forvirret omkring hvad sundhed er? 

Er du træt af at leve et liv med regler og restriktioner som kun holder i korte perioder? 

Passer dine skrappe kure og høje træningsambitioner ikke ind i din hverdag? 

Mangler du energi, resultat og velvære i krop og sind? 

 

Så er du een af mange danske kvinder ! 

Dette har været et helt fantastisk forløb. Jeg har lært en masse om mig selv, og om kosten.
Du har hjulpet mig med en fantastisk livsstil ændring, med mere motion i hverdagen, og måden at sammmensætte mad på. Du har lært mig at spise sundt, men uden jeg føler jeg er på en kur, og hvor alt er tilladt, og i de rigtige mængder.
Du har givet mig min selvtillid tilbage, og jeg har fået meget mere livsglæde.
Det er uden tvivl de bedste penge jeg har brugt på mig selv, og kan kun anbefale det til andre!
Tusinde tak for et fantastisk forløb Camille 😀🌹❤
— sabine
Jeg kontaktede Camille i Januar måned, da jeg havde brug for en som kunne guide mig til et sundt vægttab. Inden da havde jeg flugt Camille længe via de sociale medier og syntes rigtig godt om hendes tilgang til træning og hele idéen om en sundere og gladere livsstil. Hun sætter meget fokus på, at det passer til netop en selv og guider en, hvis der er lidt problemer. Samtidig er hun rigtig god til, at spørge om kostplan og træningsprogram fungere for en. Jeg vil klart kunne anbefale Camille som coach, hvis man er på udkig efter en med erfaring og lytter!
— Marianne
 

Alle billeder er af mine klienters udvikling. Nogle har trænet 0 gange i ugen, nogle trænet hjemmetræning, nogle i fitnesscenter 1-6 gange i ugen. Ens for dem alle er at de har fundet den livsstil som passer DEM. En sund livs livsstil med glæde og resultat. 

 
 

Kender du dette: 

 

Måske har du også i mange år kæmpet en kamp om at blive glad for din egen krop. opnå velvære og være tilfreds med dit spejlbillede? Måske har du prøvet en masse forskellige muligheder, kure og livsstilsændringer uden held? Hver gang er det gået i vasken og du har siddet tilbage med en følelse af fiasko, dette er efterhånden blevet til en ond "livsstils" cirkel af skrappe regler og forbud af forskellige madvare, måske også en ambition om at træne eller nærmere tvangstræne -   Du sidder fast i et dårligt dagligdagsmønster som virker uoverskueligt at bryde! 

Jeg har været rigtig glad for opbygningen af kostplanen. Det fungerer super godt. Den hurtige svartid på mails er også helt perfekt.Jeg er glad for de resultater jeg har fået af programmerne, og er derfor ikke i tvivl om at det er rigtigt.
— Karen

Chancerne for jeg har ramt spot on i denne tekst er store, for du er ikke alene! De billeder af før/efter billeder er alle mine piger som har sidder i samme situation. Det handler ikke om man har en rygrad som en regnorm men det handler om du ikke har fundet DIN sunde livsstil. Sundhed er individuelt og der findes ingen formel som kan presses ned over et liv - det er ganske simpelt ikke realistisk eller holdbart på sigt. Med udgangspunkt i hver af mine piger, samarbejder vi om at opnå en sund livsstil som er tilpasset til dem, en livsstil hvor de ikke lider afsavn, opnår øget energi, finder glæde ved evt. træning, får øget selvtillid og en fantastisk følelse af velvære og succes - både mentalt og når de kigger sig selv i spejlet uden tøj på.  Mit mål er at lære alle kvinder hvordan de opnår dette! Viden er magt og regler er til for at brydes, - alle kvinder fortjener en krop de har det godt i !!! 

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at have startet i forløb hos dig, og jeg vil 200% anbefale dig til andre. Jeg er endt i en krop, som jeg har det MEGET bedre i, og som jeg stadig vil arbejde på. Jeg har jo fået en hel kuffert med redskaber til at kunne klare det selv. Jeg er blevet meget, meget klogere på kost og træning, så forløbet har været ALLE pengene værd. Havde slet ikke turde håbe på, at jeg ville komme ud på den anden side med så meget viden og med en markant forbedret selvtillid. Jeg er jo blevet både fysisk og psykisk stærkere. Så tusind TUSIND tak for nu og kæmpe krammer her fra!
— liva

I mit 100% online forløb tager jeg dig i hånden hele vejen. Vi fejre dine succeser og jeg hjælper dig når der kommer bump på vejen. Du får træningsprogrammer med youtube film til alle øvelser, du har mulighed for at gå på opdagelse i over 2000opskrifter men du kan også vælge at nappe en rugbrødsmad de dage du har travlt. Du lære tage de beslutninger som gør dig glad, opnår reel viden om kost og kan følge din egen udvikling i billeder, graf i din egen ekslusive brugerprofil. Her kan du chatte med mig hele døgnet så både store og små spørgsmål bliver besvaret. Du har min opbakning hele vejen, indtil du er klar til at stå på egne ben. 

Vi er alle forskellige, med forskellige mål, ambitioner, værdier og livsmønster. Derfor har jeg 3 forskellige forløber så du kan vælge lige præcis det forløb som passer bedst til dig


CWonline forløb er til dig:

 

Som savner viden og forståelse til hvordan du kommer i den form du har det bedst i.

Føler ikke du har tiden der skal til for at være sund i en hektisk hverdag. 

Har brug for daglig opbakning, support og vejledning til at opnå resultat.

Ikke gider at leve et liv på "slankekur" men ønsker en livsstilsændring

Har et ønske om at komme i bedre form, tabe kilo og fedt, blive gladere for dit spejlbillede og have mere energi og glæde i hverdagen. 

 

CWonline forløb lære du igennem tryg viden: 

 

Lære dig hvordan du opnår resultat igennem kost og træning

Lære hvordan du lever et liv uden afsavn men stadig opnår resultat!

Opnå den viden der skal til for at du opnår et afslappet forhold til mad og træning. 

Lære at træne effektivt på dine præmisser, niveau, tidsressourcer og stadig føle og se resultat!