IMG_0757 2 (2).jpg

CW Bootcamp: Træning, kost og fællesskab

Det sunde liv er ikke en slankekur eller et tidsbegrænset træningsprogram – det er en livsstilsændring, som skal vare hele livet. Det betyder, at både træning og kost skal være skræddersyet til dit liv, din rytme og dine mål. Men uanset hvor erfaren du er, kan du have brug for at boost til at kickstarte de nye, sunde vaner. Derfor har jeg skabt CW Bootcamp.


CW Bootcamp er et intenst og effektivt forløb over otte uger, hvor jeg følger dig tæt, samtidig med at du træner og modtager kostforedrag sammen med de andre bootcamppiger. Jeg lover, at du får viden og skaber resultater, du kan bruge hele livet igennem.

9188.jpg

Træning
Træningen foregår både sammen med bootcampholdet og på egen hånd. Når vi træner sammen, sikrer mig, at I alle udfører øvelserne rigtigt, så I får det bedste ud af træningen, og der er altid superdejligt stemning på holdet – du vil virkelig opleve, hvordan det booster din motivation. Derudover skræddersyr jeg et personligt træningsprogram til dig, som du kan bruge hjemme eller i fitnesscentret.


IMG_3322.jpg

Kost
Det du spiser har kæmpe betydning for, om du ser resultater af din træning. Derfor er kosten en stor del af en CW Bootcamp. Mit mantra er, at der ikke findes usunde madvarer – kun usunde madvaner. Det hele handler om at give dig viden, der gør dig i stand til at træffe de bedste valg og opnå balance. Derfor får I fælles kostforedrag, du får et kosthæfte, der giver dig mulighed for at spise efter dit mål – helt uden regler og restriktioner – og du får adgang til mit store opskriftsbibliotek.


IMG_0757 2.jpg

Fællesskab
Enhver, der har givet sig i kast med en livsstilsændring ved, at alt bliver lettere, når du gør det sammen med andre. Det er fundamentet for CW Bootcamp. Sammen er I stærkere, og det bliver både sjovere og nemmere at holde fast i de sunde vaner. På holdet vil du hurtigt opleve et fællesskab og et forum, hvor I fejrer hinandens sejre og hjælper hinanden over de bump, I møder på vejen. Min erfaring er, at mange af jer holder fast i hinanden, efter bootcampen er slut – og jeg er vild med det!

Er du klar til at blive en del af CW Bootcamp? Book din plads nu!


DET FÅR DU MED CW BOOTCAMP

25 fællestræninger (tre træningssessioner hver uge)

1 x hverdagsmorgen kl. 06, 1 x hverdagsaften kl. 19 og 1 gang lørdag eller søndag kl. 09.

 

En privat onlineprofil med fuldt overblik over din træning, kost og udvikling

På CW-platformen har du din private profil med adgang til et fuldt overblik over din udvikling i både form og mål. Med grafer og ikke mindst dine billeder kan du hele tiden følge, om du er på rette spor i forhold til dine mål, og jeg følger med og justerer undervejs, hvis der bliver brug for det.

 

En personlig træningsplan med både hjemmetræning og fitnessøvelser

Du supplerer vores fællestræning med hjemmetræning og/eller fitnessøvelser – og jeg udvikler en 100 % personligt tilpasset plan til dig, så din træning matcher både dig og dit livsmønster. Alle træningsplaner indeholder både letforståelige tekster og enkle instruktionsvideoer, der sikrer, at du udfører alle øvelser rigtigt.

 

Kostforedrag, kostplan og stort opskriftsbibliotek

Træning kan aldrig stå alene, og derfor er en væsentlig del af CW Bootcamp den viden, du får om kost og ernæring, fx med kostforedrag. På sitet har du adgang til dine personlige kostplaner og hundredevis af opskrifter. Der er ingen madvarer, der er forbudte – jeg lærer dig at træffe de rette valg, hvilket sikrer nem planlægning af den sunde kost, og gode madvaner, der varer ved.

 

24-timers support via chat

Alle kan støde på en forhindring på vejen mod et sundt liv – det vigtige er, hvordan du håndterer dem. Med min 24-timers chatfunktion er du kun et klik fra en motiverende, genopbyggende eller rådgivende snak med mig, der sikrer, at bumpet på vejen ikke bliver en bremseklods. Jeg giver dig viden og redskaber til at håndtere modgangen, så du kommer tilbage på sporet.

 

Goodiebag, der booster din træning

Når du melder dig til CW Bootcamp modtager du en goodiebag med træningsredskaber (værdi 748 kr.) fra MissFit.dk. Redskaberne booster din træning helt vildt, uanset om du er i fitnesscentret eller hjemme på stuegulvet.

 

Særpris på træning i mit fede træningscenter

Som elev på CW Bootcamp-holdet har du i alle otte uger mulighed for at træne i Vesterbronx Gym til særpris. Du får adgang til 199 kr. pr. måned – normalpris: 328 kr.

Kom med på næste CW Bootcamp! 8.000 kr.