8 uger, 16 træninger, træning og kost som passer PRÆCIS til dig, holdbare vaner, realistisk målsætning, en ændret og sundere livsstil FOR ALTID, ingen forbud, ingen restriktioner, kostbevidsthed, ugentlige træninger, ugentlige justeringer, 24 timers kommunikation, søsterskab, sammenhold, fællesskab, livsglæde og RESULTATER

IMG_3191.JPG

NYT: CW Bikini Bootcamp

Træning, kost og fællesskab

Det sunde liv er ikke en slankekur eller et tidsbegrænset træningsprogram – det er en livsstilsændring, som skal vare hele livet. Det betyder, at både træning og kost skal være skræddersyet til dit liv, din rytme og dine mål. Men uanset hvor erfaren du er, kan du have brug for at boost til at kickstarte de nye, sunde vaner. Derfor har jeg skabt CW Bootcamp.

Kom med på næste CW Bootcamp!

5.999 kr.


CW Bootcamp er et intenst og effektivt forløb over otte uger, hvor jeg følger dig tæt, samtidig med at du træner og modtager kostforedrag sammen med de andre bootcamppiger. Jeg lover, at du får viden og skaber resultater, du kan bruge hele livet igennem.

DET FÅR DU MED CW BOOTCAMP

2 TRÆNINGER I UGEN

1 x hverdagsmorgen kl. 06, 1 x hverdagsaften kl. 19,

Alt træning foregår i Vesterbronx gym. Vesterbrogade 76,2, 1620 Kbh V. Mulighed for parkering ved føtex og mulighed for bad.

Opstart, screening OG INTRO 30MAJ

Træning fra d. 4JUNI - 2 AUGUST

Hver tirsdag kl 19.00

Hver torsdag kl. 6.00En privat onlineprofil med fuldt overblik over din træning, kost og udvikling

På CW-platformen har du din private profil med adgang til et fuldt overblik over din udvikling i både form og mål. Med grafer og ikke mindst dine billeder kan du hele tiden følge, om du er på rette spor i forhold til dine mål, og jeg følger med og justerer undervejs, hvis der bliver brug for det.

 

En personlig træningsplan med både hjemmetræning og fitnessøvelser

Du supplerer vores fællestræning med hjemmetræning og/eller fitnessøvelser – og jeg udvikler en 100 % personligt tilpasset plan til dig, så din træning matcher både dig og dit livsmønster. Alle træningsplaner indeholder både letforståelige tekster og enkle instruktionsvideoer, der sikrer, at du udfører alle øvelser rigtigt. Du er ikke i tvivl om hvordan din træning udføres da jeg guider dig igennem et opbygget youtube træningsprogram med mine egne film - selvfølgelig.


Din kost - du tager selv styrringen og modtager 2 forskellige kostplaner.

DEN SIMPLE KOSTPLAN

  • DEN NEMME KOSTPLAN (PDF)

Din simple kostplan er det op i kategorierne Kulhydrat, Protein og Fedt. Du sammensætter selv de forskellige kategorier og madvare som du har lyst. Fordelingen af de forskellige fødevare er ikke det vigtige, det er det samlede kalorieindtag. Kategorierne er lavet for at gøre det nemt at leve varieret og for ikke at udelukke nogle næringsværdier. Min filosofi er at det skal være nemt at træffe sunde valg og fordeling af macro gør det hele meget kompliceret. Den simple kostplan består af helt basale madvare som kan købes i alle supermarkeder og ikke behøver at tilberedes.

DEN PERSONLIGE KOSTPLAN

  • BYG DIN EGEN KOSTPLAN UD FRA OPSKRIFTER

På CWonline platformen ligger et kæmpe bibliotek af over 2000 forskellige, nemme og lette retter. Disse retter spænder både fra morgenmad, snacks, desserter, frokost og middagsretter. Et frisk pust til at prøve noget nyt, lækkert og ikke mindst nemt. Med alle disse opskrifter kan du selv sammensætte din egen kostplan som sagtens kan blandes med din simple kostplan. På den måde har du selv indflydelse på din kost - du skal vælge 3x4 mellemmåltider og 3 x 7 hoved - (husk at trykke gem). Du kan til hver tid lave ny kostplan, så skriver du blot til mig at du ønsker at få dine opskrifter låst op på ny. Mit system udregner helt selv portionsstørrelsen og mængderne som er tilpasset dig.   

 

24-timers support via chat

Alle kan støde på en forhindring på vejen mod et sundt liv – det vigtige er, hvordan du håndterer dem. Med min 24-timers chatfunktion er du kun et klik fra en motiverende, genopbyggende eller rådgivende snak med mig, der sikrer, at bumpet på vejen ikke bliver en bremseklods. Jeg giver dig viden og redskaber til at håndtere modgangen, så du kommer tilbage på sporet.

 9188.jpg

Træning
Træningen foregår både sammen med bootcampholdet og på egen hånd. Når vi træner sammen, sikrer mig, at I alle udfører øvelserne rigtigt, så I får det bedste ud af træningen, og der er altid superdejligt stemning på holdet – du vil virkelig opleve, hvordan det booster din motivation. Derudover skræddersyr jeg et personligt træningsprogram til dig, som du kan bruge hjemme eller i fitnesscentret.


IMG_3322.jpg

Kost
Det du spiser har kæmpe betydning for, om du ser resultater af din træning. Derfor er kosten en stor del af en CW Bootcamp. Mit mantra er, at der ikke findes usunde madvarer – kun usunde madvaner. Det hele handler om at give dig viden, der gør dig i stand til at træffe de bedste valg og opnå balance. Du modtager en simpel kostplan fra mig men du har også mulighed for at lave din egen personlige kostplan ud fra 1000vis af opskrifter i mit online opskriftbibliotek.


IMG_0757 2.jpg

Fællesskab
Enhver, der har givet sig i kast med en livsstilsændring ved, at alt bliver lettere, når du gør det sammen med andre. Det er fundamentet for CW Bootcamp. Sammen er I stærkere, og det bliver både sjovere og nemmere at holde fast i de sunde vaner. På holdet vil du hurtigt opleve et fællesskab og et forum, hvor I fejrer hinandens sejre og hjælper hinanden over de bump, I møder på vejen. Min erfaring er, at mange af jer holder fast i hinanden, efter bootcampen er slut – og jeg er vild med det!

Er du klar til at blive en del af CW Bootcamp? Book din plads nu!