9260.jpg

skal vi tage en uforpligtende samtale?

Skriv til mig her, så ringer jeg dig op når det passer dig og lad os se om vi kan skabe din succes sammen.

Hvis du er træt af at famle i blinde, prøve forskellige uholdbare slankekure eller livsstilsreligioner som dræner din livsglæde. Hvis du er træt af at leve et liv med regler, restriktioner, forbud og dårlig samvittighed - så er du klar til at lære hvad en sund livsstil er. Jeg tager udgangspunkt i DIG - og sammen skaber vi de perfekte rammer som er realistisk i forhold til dit liv. Med udgangspunkt i dig skaber vi sammen de resultater som du drømmer om, men vi gør det igennem viden så du lære hvordan du lever et liv UDEN forbud, regler og afsavn - men et liv med holdbare vaner og varig resultat. Se og læs mine pigers rejse mod DERES sunde livsstil her

Her kan du læse om de 2 forskellige onlineforløber

  • CWPLUS - oprettelsesgebyr på 849kr.

  • NYT: CWONLINE BOOTCAMP, 6 MÅNEDER - SPAR 1799KR

Hvis du har nogle spørgsmål finder du måske svaret her? Ellers er du altid meget velkommen til at kontakte mig her

Begge forløber indeholder:

# Brugerlogin til din egen profil i mit unikke CWunivers

# 24-timers chatfunktion og support

# Adgang til træningsprogrammer, som du kan bruge både hjemme og i fitnesscentret

# Nyt træningsprogram når du ønsker nyt.

# Træningsprogrammerne er opbygget af letforståelige tekster og youtubefilm, som guider dig sikkert gennem øvelserne

# Overblik over din udvikling i grafer og formbilleder

# Ugentlige opdateringer og feedback samt justering af dit forløb, hvis det er nødvendigt

# Adgang til et tilpasset kostprogram som kommer i PDF

# Kostplan med mulighed for selv at sammensætte din dagskost

# Hundredevis af skræddersyede opskrifter som du sammensætter til din egen kostplan

# Adgang til en personlig madlog, hvor du kan holde styr på, hvad du spiser og blive klogere på din kost


CW Plus Onlineforløb

CW Plus Onlineforløb 999kr./mdr. (oprettelses gebyr 849kr.)

Hvis du vil sætte ind på både din træning og din kost for at opnå dit mål, så skal du vælge dette forløb. Her får du hele pakken med fokus på skræddersyede træningsprogrammer, kostplan og mulighed for selv at sammensætte din egen kostplan også ud fra mit kæmpe opskriftbibliotek. Ønsker du SELV at bestemme hvad du spiser, så skal du vælge dette forløb.

 

CW online Bootcamp

CW online bootcamp

999kr./mdr. (ingen oprettelsesgebyr)

Mit 6 mdr. online forløb er til dig som ønsker at se resultat! Dig som ønsker at resultatet skal vare for evigt og du selvstændigt kan leve videre efter forløbet med de redskaber og viden du mangler til at opnå den velvære i krop og sind du ønsker. Mine piger er ikke på strikse slankekure, det handler om en livsstilsændring som skal holde og være realistisk i forhold til deres liv. Dette er en læreproces og et samarbejde mellem mig og mine piger! Det er vigtigt at vi bygger vores samarbejde op med ærlighed og tillid så jeg på bedste vis kan hjælpe, vejlede og sammen finder vi den sunde livsstil som både gør dem stærkere, mere fit, klogere og giver dem det de mangler til at leve et liv uden forbud og restriktioner. Derfor har jeg lavet denne 6måneders bootcamp. Dette er den tid det tager at se store synlige resultater, mærke kroppen blive stærk, få glæden ved selv at forstå hvordan de kan lære at leve et liv med en masse glæde og ingen dårlig samvittighed. Mine piger kommer alle ud på den anden side uden kostforvirring - for de ved at livet ikke handler om enten-eller, men de finder den balance de skal bruge til selv at træffe de gode valg i livet. Forløbet er skræddersyet den enkelte, så der er ingen krav til hvor meget tid der skal bruges på træning, - det finder vi ud af sammen ud fra dine kompetencer og niveau. Mange af mine piger har stor succes med hjemmetræning andre ønsker at udvikle sig indenfor styrketræning eller løb.