Det handler om at tilpasse dit mål til dit liv, lave realistiske og holdbare ændringer igennem viden for varig resultat

Opstart af Bootcamp - 16 september - 18. november

 

UDSOLGT!

skriv dig op til næste bootcamp i feb. 2019 ved at skrive mig en mail på : info@cwtraining.dk

 
 
 

CWlifestyle Bootcamp

Denne Bootcamp er til dig som:

 

👙Til dig som ønsker en lavere fedtprocent eller at gå ned i vægt

🔥Til dig som ønsker redskaberne til at opnå en mere tonet krop

🥗🍰Til dig som har svært ved at finde balance i dine kostvaner og ønsker et afslappet forhold til mad

😅Til dig som ønsker at lære at træne effektivt men indenfor dine tidsressourcer og kompetencer

Til dig som ønsker redskaber til at opnå og opretholde varige og holdbare vaner

 

 

 

CWbootcamp er det forløb hvor jeg følger dig dagligt, underviser dig sammen med andre kvinder i effektiv træning efter dit niveau, jeg underviser jer i kost og hvordan man skal forstå og sammensætte en almindelig dagskost med resultat.

Jeg skræddersyer dig også et træningsprogram du kan træne på egen hånd, enten hjemme eller i fitness. Derudover  giver jeg dig et kosthæfte der giver dig mulighed for at spise efter dit mål - dog uden regler og restriktioner.

Mit mantra er at der ingen forbud er, at der ikke findes usunde madvare - men blot usunde madvaner. Derfor er dette forløb baseret på undervisning og lære dig at skabe en balance i DIT liv! 

Velkommen til den mest intense Bootcamp - den er til dig som gerne vil lære og dig som ønsker at opnå viden og resultater for ALTID! 

Ligesom nogle af mine piger i galleriet nedenfor

Lær at leve et liv i balance uden forbudte madvare og effektiv træning tilpasset dit liv!


 

CWlifestyle Bootcamp

Du får: 

💪🏻25 Fællestræninger i perioden, 3 træninger i ugen (1 x morgen kl 6.00, 1 x hverdagsaften kl 19.00 og 1 gang lørdag eller søndag kl 9.00 - se datoer nedenfor) 

👙En online privat brugerprofil på egen platform med hundredevis af opskrifter, kostplan, træningsplan med youtubefilm, ugentlige updates i billeder og graf, 24 timers chatfunktion m.m.-  mellem dig og mig hvor du en fast ugedag tjekker ind på formbilleder og vægt. (se mere her)

😅En træningsplan, både til hjemme og/fitness træning - 100% tilpasset dig og dit livsmønster

🍇🥐🥕Kostplan og 100-vis af opskrifter. Alle madvare er muligt og det skal være nemt. 

❤️24 timers support

😍goodiebag med træningredskaber fra missfit til din effektive styrke eller hjemmetræning (værdi: 748kr.) 

🥇mulighed for at træne til en særlig medlemspris i mit fede træningscenter i alle 8 uger på Vesterbro til 199kr i mdr. (spar 129kr.) 

 Billede af Jan Teller

Billede af Jan Teller

 
 
 

fællesTræningerne

På de 8 uger er der mulighed for at deltage i 25. Træningerne vare i 1time og i denne time står vi ikke stille ! I arbejder i små grupper og jeg går rundt og retter og motivere jer. Formålet er at lære dig nye øvelser og justere dit niveau så du i fremtiden får mest muligt ud af egen træning og bliver både dygtigere og får en bedre forståelse af hvordan man træner optimalt. Denne måde at træne på har jeg mange års erfaring med og det er altid en lærerig succes for mine deltagere - alle niveauer kan deltage og jeg lover dig at du altid går fra en time dejlig træt men fyldt med energi. Er du lyst til mere træning kan du selvfølgelig bruge dit  fitness - eller hjemmeprogram når du ikke kommer til de ugentlige fællestræninger. 

Datoer: 

Alle tirsdag kl 19.00

Alle tordage kl 6.00

Alle lørdag eller søndage kl 9.00

Opstart søndag kl 16.00 d 16 til måling, billeder og introduktion

Afslutning søndag kl 16.00 d. 18 til måling og afsluttende samtale

  • Tirsdag sep/okt/nov (18,25/2,9,16,23,30/6,13)
  • Torsdag sep/okt/nov (20,27/4,11,18,15/8,15)
  • Lørdage sep/okt/nov (22/6,20/3)
  • Søndag sep/okt/nov (30/14,28/10) 

Det personlige forløb

Din personlige profil er kun mellem dig og mig. I denne brugerprofil ligger dine personlige planer - og disse kan altid redigeres undervejs - hvis der er noget som ikke fungere for dig. Hver fredag skal du ligge din vægt samt formbilleder op, det er rigtig vigtigt så vi i forløbet skaber en livsstil som fungere i dit liv og er realistisk - så du kan fortsætte med succes efterfølgende! I din egen profil får du adgang til en masse opskrifter og du kan følge din egen udvikling i billeder samt grafer. - Derudover har du selvfølgelig 24 timers kommunikation med mig i vores private chat. læs mere om det her

 

Dine planer, Trænings og kostplaner.

Dine planer laver jeg ud fra et meget deltaljeret spørgeskema du udfylder inden forløbets start. På denne måde kan jeg skabe de perfekte planer i forhold til det liv du har - det hele skal være i balance med dine livsvilkår og behov så vi opnår holdbare og varige resultater. Måske ønsker du kun hjemmetræning, måske ønsker du kun styrketræning eller måske begge? Måske har du 1 gang i ugen til træning eller måske vil du gerne afsted oftere – lige meget hvilke krav og tidsressourcer du har ti rådighed så skaber vi de perfekte rammer til dig. Min tilgang til kost er at der ikke er noget hokus pokus, mærkelige madvaner eller krav til sjældne eksotiske madvare. Du har mulighed for at følge mine kostprincipper og kosthæfte ellers har du mulighed for helt og aldeles selv at bestemme hvad du spiser. På den måde lider din familie ikke, du kan deltage i sociale sammenkomster og du lære at leve et liv uden forbud. Igennem vores kostforedrag i starten af forløbet opnår du denne forståelse og redskaber.

Kun igennem realistiske målsætninger, ingen forbud eller restriktioner - oplever vi succes!

 

Pris for 8 uger : 7999kr. 

 

29356564_10155811711679024_2742169003102306304_o.jpg